Slavní herci a herečky, kteří se hrdě hlásí k LGBTQ komunitě. Věděli jste to o nich?

Slavní herci a herečky, kteří se hrdě hlásí k LGBTQ komunitě. Věděli jste to o nich?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Láska je láska - a lásce nejde poručit. Někdo má rád vdolky, jiný holky. Pojďte se podívat na přehlídku slavných hereckých tváří, které se hrdě hlásí k tomu, že milují osoby stejného pohlaví.

Portia de Rossi

Sexy seriálová právnička, která svými krásnými blonďatými vlasy a elegantním oblečením jitřila fantazii mnoha mužů po celém světě. Portia de Rossi se proslavila rolí právničky v seriálu, který běžel na přelomu tisíciletí, a který tenkrát hltali snad úplně všichni. Hvězda ze seriálu Ally McBealová si ale mužskou společnost pro sebe nikdy nepřála. Dokonce je již léta ve vztahu a několik let dokonce šťastně vdaná za slavnou komičku a hvězdu zábavné talk show - Ellen DeGeneres.

Cynthia Nixon

Ani zrzavá herečka, která dlouhá léta hrála v seriálu i filmech Sex ve městě, ve skutečnosti muže nevyhledává. Místo toho je již několik let šťastná v registrovaném partnerství, a po boku své manželky jen kvete. S plnoštíhlou aktivistkou Christinou Marinoni tak společně rády vystupují na akcích propagujících LGBTQ komunitu.

Jodie Foster

Kráska, která je držitelkou dvou sošek Oscarů za filmy Mlčení jehňátek (1991) a Znásilnění (1988), je v současné době spíše režisérkou. Pod její taktovkou vznikly seriály Černé zrcadlo nebo Domek z karet. Již několik let žije šťastně v registrovaném partnerství se svou partnerkou Alexandrou Hedisonovou.

Ian McKellen

Slavný Gandalf ze ságy Pán prstenů se loni představil ve snímku Cats a v roce 2017 si zahrál ve snímku Kráska a zvíře. Jedenaosmdesátiletý slavný britský herec je známým aktivistou za práva gayů a sexuálních menšin.

Neil Patrick Harris

Pokud znáte seriál Jak jsem poznal vaši matku, jistě si vybavujete známého svůdníka všech žen, Barneyho. Jeho seriálové hlášky zlidověly a seriál nahradil svou úspěšností devadesátkové Přátele. Žije již mnoho let v registrovaném svazku s Davidem Burtkou, se kterým vychovávají své dvě děti.

Věděli jste, že tyto známé tváře ve skutečnosti přitahují osoby stejného pohlaví?