3 ztřeštěné komedie na Netflixu s českým dabingem

3 ztřeštěné komedie na Netflixu s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro všechny, kteří hledají nenáročnou zábavu, která pomůže zapomenout na starosti všedních dnů, jsme našli na večer komedie, kterým budete rozumět a můžete si u nich královsky odpočinout.

Na papíře dobrý

  • USA, 2021

Romantickou komedii režírovala Kimmy Gatewood podle scénáře Ilizy Shlesinger. Ilizy, která se nedávno stala poprvé matkou, je velice populární komičkou, která má svůj pořad a moderuje také populární soutěže. Příběh je částečně inspirovaný její životní zkušeností.

Hlavní hrdinka komedie Andrea Singer je stand-up komička a ctižádostivá herečka. Na letišti cestou domů z konkurzu se Andrea setkává s Dennisem Kelleym. Padnou si do noty a tím pro Andreu začíná lavina událostí, které hlavní hrdinku zpočátku přesvědčí, že by přece jen mohla zkusit mít vážný vztah. Dennis se ji líbí a vypadá to, že on to má podobně.

Jenže jak jde čas, Andrea zjišťuje, že jí její princ ve všem lhal. Povzbuzená kamarádkou Margot se rozhodne Dennise konfrontovat. A udělá to po svém. Když se dozví, že ji dal k soudu za únos, začne teprve ta pravá jízda.

Mizerná jízda

  • USA, 2020

Komediální rošťárna založená na natáčení skrytou kamerou v režii Kitao Sakurai sleduje dva přátele, Chrise a Buda.

Vše začíná v myčce aut, kde Chris pracuje. Objeví se tam Maria, ve které Chris pozná tajnou lásku ze střední školy. Jenže Maria bydlí v New Yorku a Chris nechce opustit svého kamaráda Buda. Na rady starého muže se rozhodne pro cestu do New Yorku, kam ho Maria pozvala k návštěvě galerie.

Chris přemluví Buda, aby jel s ním. Má v plánu ukrást auťák Trině, sestře Buda, která je zrovna ve věznici. Bud z toho má vážné obavy, protože jeho sestra je úplný blázen, ale nakonec se nechá přesvědčit, že Trina je z vězení nezabije a nemusí to ani vědět. Trochu ale Trinu podcenili a ta utíká z vězení. A vůbec se jí nelíbí, že nemá auto, kterým chtěla odjet.

Rozlícená Trina ukradla policejní auto a chce povedenou dvojici najít za každou cenu. Nic netušící mladíci se zatím chtějí pořádně pobavit.

Yes Day

  • USA, 2021

Rodinná komedie je natočená podle knihy Amy Krouse Rosenthal. Zajímavostí je, že představitelka jedné z dětských rolí, Jenna Ortega (na úvodní fotografii), strhla největší pozornost na sebe a zastínila tak zkušené herce jako je Jennifer Garner a Édgar Ramírez. Ortega byla za svůj výkon nominovaná při udílení cen Images Awards 2021 na nejlepší herečku celovečerního filmu.

Allison a Carlos jsou manželé a mají tři děti. Jejich život se tak z bezstarostné jízdy změnil na plnění rodičovských povinností, což je pro ně někdy hodně stresující. Když se Allison dozví, že ji děti ve školní práci nazvaly diktátorkou, je frustrovaná a viní manžela z toho, že dětem vše dovolí a ona musí být stále v roli zlého policajta.

Jejich výměnu názorů zaslechne ve škole postarší muž a řekne jim, že má 6 dětí a občas si zahrají doma hru, kdy rodiče celý den neříkají na nic ne. Allison a Carlos předloží dětem návrh, za jakých podmínek jsou ochotni podobnou hru zkusit a děti jsou nadšené, přestože nevěří, že by to jejich „diktátor“ Allison vydržela hrát celý den. Nakonec se pobaví nejen děti.

 

Zdroj:

  • autorský článek