Drbárna ze ZOO: Záhadou seriálu je, proč z krásné Sáry Milfajtové s úsměvem Pretty Woman tvůrci záměrně dělají ošklivku

Drbárna ze ZOO: Záhadou seriálu je, proč z krásné Sáry Milfajtové s úsměvem Pretty Woman tvůrci záměrně dělají ošklivku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu sice není dlouho, ale kromě několika záběrů má na sobě postava průvodkyně Kristýny vždy „deset vrstev oblečení“, které zcela zakryjí její ženské křivky. Postavou se tak podobá Fandovi Kolmanovi. Ani vlasy věčně svázané do culíku z ní nedělají adeptku na miss.

Průvodkyně Kristýna přišla do ZOO s jasným cílem, který v průběhu času vyšel najevo. Nakonec si však uvědomila, že muž, kvůli kterému se roky trápila, za to nestojí a její vztah s Albertem zamrzl díky nudné dějové lince. Její postava je tak trochu šedou myškou a skoro to vypadá, že jde o záměr, aby neubírala pozornost, kterou tvůrci soustřeďují na Viky a Sid.

A co teprve, kdyby se dostala u Marka v baru ke zpívání…

Sára Milfajtová (31) je původem z Brna, ale kvůli práci neváhala změnit bydliště, protože prosadit se nemusí být vždy úplně snadné. Přestože má doslova odzbrojující hlas, rozhodla se zkusit štěstí i v herectví a přes menší role v seriálech se jí začíná dařit. Kromě příjemného vzhledu má i velice jasný a čistý hlas a mezi mladými herci vyniká hlavně tím, že je jí dobře rozumět.

Svého času se Sára objevovala se skupinou AquaBabes v reklamě na pramenitou vodu. AquaBabes je hudební projekt, který vznikl s cílem podporovat v Česku mladé talenty a pomoci jim nastartovat hudební a uměleckou kariéru. Funguje tak na bázi talentové platformy. Sára byla do projektu vybraná v roce 2016 na základě účasti v soutěžích SuperStar a Hlas Česko Slovensko.

Sára se na seriál dobře připravila a je vidět, že svou hereckou kariéru myslí vážně. Před časem o ní dokonce vyšel článek v extra.cz, že za úspěchem jde i přes mrtvoly, ale v této branži bez slavných rodičů jsou určitě ostré lokty potřeba.

Příznivci zábavného soutěžního pořadu Máme rádi Česko ji určitě zaznamenali jako jednu ze sólistek, která svým hlasem těší soutěžní týmy a diváky ve studiu i u obrazovek.

V seriálu ZOO natáčí nejvíce s Davidem Gránským a je za to ráda, protože v seriálu se sice v jednom kuse škádlí, ale v reálném životě si rozumí. Byl to také jeden z mála lidí, které z hereckého obsazení primáckého seriálu znala. Svého kolegu pochválila, že jí v začátcích byl oporou, protože není úplně snadné skočit do rozběhlého seriálu, který má už své hvězdy.

Uvidíme, zda se nakonec Albertovi podaří vyhrát nad Kamilem sázku, anebo konečně zahoří pravým citem, jak se to stalo Charliemu, kterého ulovila trochu drzá Katka.

Zdroje článku: