Jak je možné, že má seriál ZOO od diváků pouze 40 %?

Jak je možné, že má seriál ZOO od diváků pouze 40 %?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO se usadil ve vysílacím čase Slunečné. Diváci tak nad koncem oblíbeného primáckého seriálu Slunečná smutnit nemusí. ZOO má však od diváků hodnocení jen 40 %. Proč tak málo?

Jsou uživatelé ČSFD.cz nároční?

Divák, který teprve usušil slzy z konce seriálu Slunečná, možná tápe, zda nový primácký seriál ZOO vůbec začít sledovat. Buď to riskne a stráví nějaký čas sledováním prvních dílů nebo si pomůže tím, že koukne na filmovou databázi ČSFD.cz, kde už existuje nějaké hodnocení nového seriálu a podle toho se rozhodne. Jenže uživatelé této filmové databáze dali seriálu ani ne 40 % hodnocení, což není žádná velká sláva. Znamená to, že se na seriál nejde koukat? Tak to v žádném případě!

Nabízí se hned několik vysvětlení. Je jasné, že ne všichni diváci, kteří dávají seriálu ZOO šanci, jsou zároveň i uživateli této filmové databáze. Část lidí, která seriál na filmové databázi hodnotila, může patřit k těm, kteří jen těžce nesou konec Slunečné. Dalším důvodem nízkého hodnocení může být skutečnost, že je seriál na televizních obrazovkách jen chvíli a pro vybudování své fanouškovské základny potřebuje ještě nějaké ty díly navíc.

Vy se odradit nenechejte a dejte ZOO šanci

Ačkoliv některé komentáře v diskuzi k seriálu ZOO by si jeho tvůrci za rámeček nedali, neznamená to, že je seriál nutně špatný. Ani vy se proto nenechte odradit a dejte mu šanci. Nalákat vás může krásná Eva Burešová, která se objeví v hlavní roli vedle Michaely Pecháčkové, která může být pro mnoho diváků novou a neokoukanou tváří.

O čem seriál je? Stejně jako Slunečná, také seriál ZOO nabízí krásné a netypické prostředí, tentokrát ne farmu, ale zoologickou zahradu. Mimochodem víte, že se natáčelo v Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem? Celý příběh se bude točit kolem dvou mladých dívek, které v zoo pracují. Viktorii Janečkovou ztvárnila Eva Burešová. Jde o hodnou holku, která chce se svou prací skloubit i zpěv, kterému se věnuje. Další hlavní postavou je Michaela Pecháčková, která hraje Sidonii Annu Novotnou – mladou dědičku sklářského impéria. Obě dívky spojuje touha dělat si věci po svém a krůček po krůčku se přibližovat svým vysněným cílům.

Další herecké hvězdy, na které se můžete těšit

V seriál se samozřejmě můžete těšit na další herecké hvězdy, třeba na Marka Taclíka nebo Sabinu Laurinovou. Tu jste mimochodem mohli vidět jako MaryModrém kódu. Tak třeba právě díky této roli diváci tvůrcům Modrého kódu zapomenou křivdu, kterou napáchali tím, že i přes jejich nesouhlas nechali Mary tragicky zahynout.

V seriálu se objeví také Lucie Polišenská (hrála ve Slunečné a v Ohnivém kuřeti), těšit se můžete na Pavlu Tomicovou, Štěpána Benoniho (toho jste jednu dobu mohli vídat v Ulici), Davida Gránského, Veroniku Freimanovou a další.

Zdroje článku: