Ulice slaví 15 let: Postavy, které vydržely od první série

Ulice slaví 15 let: Postavy, které vydržely od první série
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nekonečný seriál těší své fanoušky téměř denně již patnáct let. Zdá se to neuvěřitelné, ale některé postavy jsou s námi celou tu dobu! Podívejte se na největší stálice. Je mezi nimi i váš oblíbenec?

Během patnácti let se v seriálu Ulice protočilo mnoho postav, některé odešly po jedné sérii, jiné vydržely déle, ale jsou tu i tací, kteří nás provázejí od prvního dílu. Jejich dějová linka se ještě nevyčerpala a herečtí představitelé mají stále dost sil na rychlé tempo nekonečného seriálu.

Lumír Nykl

Bývalý starosta a tak trochu mamánek Lumír. Prošel si mnoha různými proměnami, byl za dobráka i za podrazáka, nicméně diváky stále baví a jeho představitel Václav Svoboda zatím nemá důvod se dobře placené práce zbavovat.

Vilma Nyklová

Jednoznačně největší drbna v celé Ulici. Pomluví bez skrupulí kohokoliv a klevetami způsobila tolik zmatků, že by to vydalo na tlustou knihu. Ale má i své dobré stránky – pro rodinu, zvláště pak pro Lumíra, by udělala úplně všechno. Ovšem i tady to občas přežene a tak není snadné s ní zůstat zadobře.

Anna Málková – Lišková

Anička je jedna z mála postav, která je snad celou dobu pozitivní a málokomu vadí. Obětavá matka, dobrá kamarádka a neuvěřitelně tolerantní partnerka. Prožila si mnoho těžkých okamžiků, ale nezahořkla a vždy v sobě najde sílu se s nepřízní osudu poprat.

Gabriela Pumrová

Sexy Aneta Krejčíková potěší nejedno mužské oko. Pánové sice nejsou cílovkou Ulice, ale mnozí kvůli postavě Gábiny rádi udělají výjimku. Měla světlejší i horší chvilky, představila se nám jako máma, podnikatelka, ale i zlomená alkoholička. Diváky ale její proměny stále zajímají a tak můžeme doufat, že Aneta nedá Ulici vale a budeme se s ní i nadále potkávat.

Vlastimil Pešek

Co by byla Ulice bez dobrotivého, i když trošku nevrlého Vlasty Peška? Na první pohled vypadá jako starý morous, ale ve skutečnosti má zlaté srdce. Díky tomu se stal jednou z nejoblíbenějších postav celého seriálu. Rudolfu Hrušínskému je už 73 let, naštěstí má stále dost energie a s milovanou Ulicí se tak snad v dohledné době loučit nechystá.