Výměna manželek: Ohlášená estráda je tady – vyfintěná mladá influencerka vs. praktická máma pěti dětí

Výměna manželek: Ohlášená estráda je tady – vyfintěná mladá influencerka vs. praktická máma pěti dětí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Influencerka Monika se přestěhuje z luxusně zařízeného bytu ve slovenské vesnici u hranic s Maďarskem do českého Ralska, a to do rodiny s pěti dětmi, třemi psy a papoušky. Její místo v domácnosti MMA zápasníka a účastníka loňského ročníku reality show Survivor Česko & Slovensko zaujme Renata.

Mladá rodinka žije na Slovensku kousek od hranic s Maďarskem, a to ve vesnici Orechová Potôň. Influencerka a podnikatelka Monika (28) tráví evidentně hodně času před zrcadlem, aby dotáhla svůj vzhled k dokonalosti. Někdy je ovšem méně více. S Gáborem bude doma jeho devítiměsíční dcera Zora, která je na titulních stránkách bulváru už od narození, protože právě v té době se její nezbedný taťka rozhodl krmit novináře svou milostnou aférkou.

Pár uvádí, že jsou spolu deset let. V domácnosti s nimi ještě žije babička Maja, protože v nabitém programu influencerky zřejmě není dost času na to, aby Monika zvládla péči o dítě. Podle Moniky je Gábor zvyklý na kompletní servis, což potom vysvětluje i to, že v reality show Survivor jen seděl a čekal, až ho někdo nakrmí.

Druzí účastníci Výměny manželek mají pronajatý dům v Libereckém kraji. Domek se nachází poblíž Máchova jezera v obci Hradčany ve městě Ralsko. Čtyřicetiletá Renata má o dva roky staršího partnera Pavla, který pracuje jako skladník. Jsou manželé již osmnáct let a mají pět dětí (sedmnáctiletou Marii, patnáctiletého Petra, šestiletého Dominika, tříletého Davida a ročního Daniela). Doma vládne Renata pevnou rukou. Její muž už dávno zjistil, že nemá smysl ji přesvědčovat, když pravdu nemá.

Renata kvůli dětem nestihla nic jiného a na Slovensko se podívá úplně poprvé. Jako bonus se podívá i do Maďarska. Renata se na novou rodinu těšila a doufala, že bude hlavně pečovat o děti. To se ovšem spletla, protože o takový poklad, jaký má Gábor doma, by péči podle něj nezvládla. Nesmí si tak malou Zorku ani pochovat. Zorka má babičku, a tak bude Renata zápasit jen s taťkou Gáborem, který je podle ní zahleděný do sebe, namyšlený a do běžného života nepoužitelný. Těžko říct, proč vlastně do Výměny manželek šel. Možná chtěl ukázat nové tetování a nikdo mu neřekl, že o tom pořad není.

Monika v Ralsku bude prvně šokována sedmičlennou domácností. Ocení, že rodina se moc nedívá na televizi a její členové nejsou pořád na telefonech, ale naopak si hodně povídají. To z vlastní domácnosti nezná. Líbí se jí i nejstarší dcera, která je pomocnicí k nezaplacení. Za pomoc ji Monika vezme na nákupy. Jak už je to u celebrit zvykem, aby se předvedla, nakoupí celé rodině oblečení. To náhradního manžela dojme, protože nepochopí, že je to jednoduše dobře promyšlené gesto pro televizní kamery.

Monika pobyt přežije, jen je trochu zaskočená s všudypřítomných psů, kteří si rádi poslouží i z talířů.  

Výměna manželek je tentokrát zábavná, přestože ti, co pobavili, si nejspíš plánovali, že ostatním předvedou, jak dobře se mají a že to jde i bez práce. Ale není té péče o vzhled až příliš? Už hodně mužů vzalo své náhradní manželky ke kadeřnici, aby si pobyt užily. Gábor však odvlekl Renatu k holiči, aby se dívala, jak se nechá opečovávat on!

Zdroje článku:
  • Press kit ,
  • autorský text