Silné emoce zasáhly do posledního dílu Anatomie života

Silné emoce zasáhly do posledního dílu Anatomie života
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriálové sestřičky mají napilno nejen na urgentním příjmu a operačním sále, ale i v jejich soukromém životě. Emu stále provází stín minulosti, Táňa se vyrovnává se svou závislostí na drogách a Janu opouštějí myšlenky na společný život s jejím manželem.

Útok na záchranáře Ondru

Potlučeného Ondru přivezli kolegové ze záchranky a po tom, co se vzpamatoval, na něj Ema naléhá, aby jí řekl, kdo ho přepadl a způsobil mu mnohočetné modřiny a úrazy. Ondra mlčí, ale je to marné, protože pachatel se sám přizná. 

Ema dostává smsku od Reného, ve které ji dává jasně najevo, co chtěl útokem na jejího přítele říct a co od ní očekává. Ondra odmítne nahlásit to na policii kvůli její minulosti. Ema se ale nechce jen tak vzdát. Nedovolí, aby ho kvůli jejím bývalým přešlapům někdo zabil. 

Dříve než s tím Ema stačí cokoliv udělat, René ji vydírá, že pokud svůj vztah s Ondrou neskočí, zničí mu život. 

Tánina nová šance 

Táňa prošla jakýmsi testem odvahy, když odolala pokušení sáhnout po lécích, které ji naschvál podstrčila ošetřující lékařka. Ta ji za odměnu u primářky Marty zařídila návrat mezi kolegy na traumatologii. Pojala to jako službičku. Zdá se, že ani nekompromisní Aňa Geislerová v podání Marty nebude bez šrámu na duši či těle. Vzhledem k tomu, že se tak dobře zná s adiktoložkou. 

Táňa tedy opouští léčebnu plná nejistoty a s myšlenkami na svou budoucnost bez konkrétních vyhlídek. Petr se jí od doby, co odhalil její tajemství a lži, neozývá a nenechal se ani umluvit Helenou, že si Táňa zaslouží druhou šanci. Nakonec ale jeho srdce pookřeje a s velkým objetím si ji odváží z léčebny domů.

Janino nečekané rozhodnutí

Filip Hilský zatím vytrvale Janě nadbíhal, dobývat ji už ho přesto dále nebaví. Ale konečně se mu povedlo přemluvit ji na společnou večeři. Jana mu dokonce dala přednost před vlastním manželem, který za ní a svou rodinou přispěchal ze Švýcarska. Tuší totiž, že se jejich vztah s Janou řítí do záhuby. Jeho manželka to vidí stejně, ale chová se úplně naopak, než by se od matky jeho dětí očekávalo.