Česká svůdnice Samantha ze Sexu ve městě Veronika Gajerová: Sestra Pantoflíčková z Ordinace v růžové zahradě jde znovu do akce

Česká svůdnice Samantha ze Sexu ve městě Veronika Gajerová: Sestra Pantoflíčková z Ordinace v růžové zahradě jde znovu do akce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Česká Samantha z populárního amerického seriálu Sex ve městě, Veronika Gajerová, má se svou americkou dračicí leccos společného. Všimli jste si někdy toho, že si jsou obě herečky celkem podobné i vizuálně? S použitím stejného make-upu a vytvořením stejného účesu by Veronika Gajerová mohla Samanthu Jonesovou zastoupit i na place.

Letošní rok vstupuje na americkou televizní scénu dlouho očekávané pokračování této veleúspěšné série, tentokrát s názvem And Just Like That…, ve které se ale divoká a vášnivá Samantha již neobjeví. Již před jedenácti lety, kdy jsme ji naposledy mohli společně s ostatními hrdinkami vidět ve filmu Sex ve městě 2, její představitelka Kim Cattrall přiznala, že už se na takovou roli cítí stará. Vzájemné sympatie s ostatními členy hereckého týmu také chybí, a tak se role vzdala. 

Co na to říká její dabingová představitelka Veronika Gajerová? „Já se přiznám, že jsem to opravdu nevěděla. Já jsem takový optimistický člověk. Takže si myslím, že když nebude Sex ve městě, tak zas bude něco jiného. Přeci jenom to bylo deset let života, který jsem strávila vlastně s holkama a s paní režisérkou Fronkovou, bylo to moc fajn, ale prostě tak to není, tak to není, že jo. Člověk s tím nic neudělá. Beru to tak, že to takhle je a to že Samantha v pokračování nehraje mě ani nemrzí. Spíše jsem zvědavá, jak se vyvine ta dějová linka bez ní, protože ta je tam podstatná a důležitá," svěřila své pocity Frekvenci 1.

Veronika Gajerová
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jakoby předpovídala budoucnost z věštecké koule, dočkala se česká Samantha svého comebacku. „Napsala mi paní režisérka z Primy, jestli ji nechci dabovat v americkém seriálu Filthy Rich, pracovní název pro Česko je Odporně bohatí. Okamžitě jsem řekla ano,“ prozradila Veronika Gajerová Frekvenci 1. „Namlouvám ji ve stejném stylu jako Samanthu, lidé se budou bavit. Moc mě ta práce baví,“ přislíbila dabérka. 

Vypadá to, že se příští jaro můžeme těšit na to, co rázná sestra Pantoflíčková z Ordinace v růžové zahradě 2, opět předvede. 

Zdroj: