Výměna manželek: Po pauze, kdy byla nová série přerušena, přichází další atraktivní epizoda ze života VIP, která bude stát za to

Výměna manželek: Po pauze, kdy byla nová série přerušena, přichází další atraktivní epizoda ze života VIP, která bude stát za to
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jméno jedenatřicetiletého Gábora Barárose možná někomu nic neříká, ale i takové osůbky si kvůli trochu výstřednímu životnímu stylu vyslouží označení VIP, které už dávno ztratilo svůj lesk. Baráros je zápasník, který je přes Oktagon spojen s Ondřejem Novotným.

Možná právě proto se profesionální zápasník Gábor ocitl loni v reality show Survivor Česko & Slovensko 2022. Stejně tak, jako si neudržel auru neporazitelného bojovníka Oktagonu, mu to moc nešlo ani na ostrově, kde měl přežít. Gábor nebyl zrovna upovídaný a občas předváděl teatrální výbuchy hněvu. Zkusit vymyslet nějakou úspěšnou strategii hry zřejmě nebylo v jeho silách, a navíc se nedokázal přizpůsobit ani nedostatku jídla. Mohl se sice pokusit třeba sem tam ulovit nějakou rybu, ale on raději seděl a zíral. Pomalu se začínal rozpadat, a nakonec ze soutěže odstoupil „ze zdravotních důvodů“.

Gábor i tak získal dojem, že teď už ho musí znát úplně každý, protože se z něj přece stala celebrita! To se mu zjevně zalíbilo, protože už nebyl jen „bijec z arény", ale i účastník nejdrsnější reality show. Na ostrově už byly všechny kokosy sklizené, přeživší pózovali ve světlech reflektorů, aby si užili svých pět minut slávy, a Gábor se rozhodl udělat ze sebe hvězdu bulváru.

Začal se tak probírat jeho vztah s přítelkyní Monikou, kterou „omylem“ podváděl, přestože mu právě porodila dceru. Několik měsíců tak byl hvězdou bulváru, a to mu šlo evidentně mnohem lépe než zápasy, kvůli kterým ho podle deníku Expres právě vyšetřuje policie. Jde o podezřelé sázky.

Pár si samozřejmě vyměňoval vzkazy přes sociální sítě a show zřejmě našla své fanoušky. Zálety svého přítele dlouho probírala i Monika na svém Instagramu. Jako správná influencerka dokázala i z partnerských problémů udělat materiál, který pustila do světa. Nakonec –⁠ prý je to práce jako každá jiná.

Gábor se sice snažil zásobovat svět svou novou aférkou, ale zřejmě to nemělo velký dosah. Dovolená s milenkou, kterou jeho přítelkyně označila za prostitutku, asi na pozadí všedního Balatonu moc neoslnila. Nakonec přišel na řadu náhradní scénář a nevěrník se vrátil domů. Vypadá to, že domácnost patřičně naaranžovali a teď chtějí ohromit svou velkou láskou a dokonale fungující rodinkou. Přišel čas na Výměnu manželek. Jen aby to Gábor nevzal úplně doslova.

Na bizardní dvojici a odvážný pár, který do takové výměny se slovenskými celebritkami šel, se můžete těšit už ve středu na Nově.

Zdroje článku: