Dnes večer v Ulici: Do Ulice se vrátí Ema

Dnes večer v Ulici: Do Ulice se vrátí Ema
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ema se vrátí do Ulice na oslavu svých dvacátých narozenin. Teprve následujícího rána jí ale Béda s Ančou připraví pořádné překvapení. Gábina se potýká s nevolností způsobenou chemoterapií a konečně si přizná, že musí v práci ubrat. Věrka pokračuje ve psaní, potřebuje ale výpomoc od Jakuba.

Ema je zpátky v Ulici a nestačí se divit

Sára se rozhodla odejít z bistra a začít někde s čistým štítem, benzinová pumpa jí však nepřipadá jako nejlepší výchozí bod. Pak jí zaklepe na dveře atraktivní příležitost – má možnost pracovat jako barmanka v divadle. Je nadšená, jelikož věří, že se tam neohřeje dlouho.

Určitě si jí dříve či později všimne nějaký režisér a udělá z ní hvězdu! Anička se na celou věc dívá skepticky a Bedřich její názor sdílí. Proberou to společně nad vínem, které původně koupili na oslavu Eminých dvacátých narozenin.

František s Emou ale nechtějí pít alkohol, a tak to zůstane na Bédovi s Ančou. Příjemný hovor se jim protáhne dlouho do noci a Béda nakonec u Aničky ve vší počestnosti přespí.

Když se tu Ema ráno zastaví pro zapomenutý mobil a uvidí Bédu vycházet ze sprchy, utvoří si vlastní divoké domněnky

Gábina učiní zásadní rozhodnutí

Gábina nesnáší svou novou léčbu příliš dobře, a tak je obzvlášť vděčná za Jirkovu podporu a jeho péči o Šímu. Zkušený policista bere mladíka na střelnici, chystá mu snídaně a pomáhá mu s učením. Zkrátka dělá vše pro to, aby Gábině situaci co nejvíc ulehčil.

Gábina, Zdroj: TV Nova

Ona je přesto nervózní, protože kvůli ozařování, které ji naprosto vyčerpává, nezvládá plnit pracovní povinnosti. Nyní se konečně odhodlá k radikálnímu řešení a upustí od jarní kolekce. Zavolá Sabine a domluví se s ní, že práci předá schopnému kolegovi z oboru.

Na příští chemoterapii Gábinu odveze máma, s níž se později pohádá kvůli práškům. Odmítá je totiž brát, nechce do sebe cpát další chemii.

Věrka má problém, pomůže jí Jakub?

Věrka se nadále věnuje psaní a nejlépe jí to jde překvapivě v rušném prostředí Coolny. I tak se ale zasekne na jisté věci a rozhodne se poprosit Jakuba, zda by jí nepomohl. Zašle mu svůj text e-mailem.

Jakub se omluví, že momentálně řeší nový projekt a nemá mnoho volného času, nicméně přislíbí, že si text přečte. Později Karle přizná, že má kvůli tomu výčitky. Měl by se s Věrkou sejít a udělat pro ni víc. Karle se nelíbí představa, že by se scházeli zrovna v Coolně. Není jí to příjemné, zvlášť teď, když se o její nevěře dozvěděla Dominika.

Zdroj článku:
  • autorský text