Diskuze

Jedna rodina: Za pár let bys mě nenáviděl, míní Tereza

Hrdinkou epizody je však Maruška. Ta dorazila za Vilémem, aby s ním sdílela okamžik, kdy připustí, že je jejím otcem. A babička, která ji má opět na starost, je nadšená. „Děti nejsou blbé,“ tvrdí. Je ráda, že si výsledky testů užijí spolu. A nejspíš si musí od vnučky odpočinout.
Zpět na celý článek

Hrdinkou epizody je však Maruška. Ta dorazila za Vilémem, aby s ním sdílela okamžik, kdy připustí, že je jejím otcem. A babička, která ji má opět na starost, je nadšená. „Děti nejsou blbé,“ tvrdí. Je ráda, že si výsledky testů užijí spolu. A nejspíš si musí od vnučky odpočinout.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Z malé šprtky Hermiony je dnes sexy velvyslankyně OSN. Podívejte se, jak zdánlivě křehká herečka válí s hokejkou
12.03.2021

Z malé šprtky Hermiony je dnes sexy velvyslankyně OSN. Podívejte se, jak zdánlivě křehká herečka válí s hokejkou

Emma Watson, představitelka Hermiony, po boku Harryho Pottera rozkvetla a dospěla. Dnes je zavedenou, uznávanou a oceňovanou herečkou, která díky...

Filmová kariéra Bruce Willise aneb akční hrdina jak se patří
18.08.2021

Filmová kariéra Bruce Willise aneb akční hrdina jak se patří

Je několik herců, kteří jsou známí za své role v akčních filmech, jako jsou například Liam Neeson, Arnold Schwarzenegger nebo Jason Statham. Mezi...

Největší smolař z Teorie velkého třesku: Tohle jste o Stuartovi netušili
18.03.2021

Největší smolař z Teorie velkého třesku: Tohle jste o Stuartovi netušili

Stuart Bloom je majitelem obchodu s komiksy v seriálu „Teorie velkého třesku“. Z vedlejší postavy se vypracoval do hlavní role, a tak jsme se mohli...

Filmoví hrdinové, kteří vás donutí chápat nevěru
14.06.2021

Filmoví hrdinové, kteří vás donutí chápat nevěru

Nevěra je populární filmového téma, ne vždy jsou ale nevěrníci nutně záporáci. Napadlo vás, že i všemi milovaný ikonický filmový pár Rose a Jack...

Slavné celebrity, kterým se povedlo utajit těhotenství
16.03.2021

Slavné celebrity, kterým se povedlo utajit těhotenství

Těhotenství je velmi osobní záležitost, a ne každý ji chce ventilovat hned mezi lidi. Takto to mají i mnohé celebrity, které své těhotenství tajily...

Filmové projekty, které Netflix plánuje na rok 2022
05.12.2021

Filmové projekty, které Netflix plánuje na rok 2022

Filmová knihovna Netflixu se v posledních letech rozrostla o příběhy z celého světa. A je toho opravdu mnoho, na co se můžete těšit příští rok....

Pro divačky Ordinace v růžové zahradě 2: Je něco krásnějšího než pohled na Roberta Urbana s miminkem v náručí?
25.07.2021

Pro divačky Ordinace v růžové zahradě 2: Je něco krásnějšího než pohled na Roberta Urbana s miminkem v náručí?

Robert Urban se zařadil mezi nejkrásnější české mladé herce současnosti už rolí Freddyho Valenty v seriálu První republika. O několik let později...

Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?
23.08.2021

Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?

Ted Mosby, Robin Scherbatsky, Barney Stinson, Lilly Aldrin a Marshall Eriksen. Tato jména nás doprovázela několik let ve velmi oblíbeném a...

Tim Burton je originální nejen na režisérské židli: Poodhalte s námi pracovní i soukromý život slavného tvůrce
02.04.2021

Tim Burton je originální nejen na režisérské židli: Poodhalte s námi pracovní i soukromý život slavného tvůrce

Filmy Tima Burtona si nesou poměrně specifický režisérský rukopis svého slavného tvůrce. Fanoušci na celém světě je proto milují. Víte ale, jaký je...

Nejdrsnější věznice světa
26.04.2021

Nejdrsnější věznice světa

Televizní dokument začal jako malý projekt produkovaný londýnskou společností Emporium Productions. Po první sérii o projekt projevil zájem Netflix...

Diskutujte

Nejnovější diskutované