Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021): Podívejte se na zajímavosti z natáčení dlouho očekávané české komedie

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021): Podívejte se na zajímavosti z natáčení dlouho očekávané české komedie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná už jste se také těšili, až do kin letos vtrhne zfilmovaná verze knihy Patrika Hartla s názvem Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Ještě si budeme muset nějakou dobu počkat. Premiéra by měla proběhnout v březnu 2021.

První záběry z filmu

V půlce srpna mohli všichni fanoušci facebookové skupiny "Prvok, Šampón, Tečka a Karel – film" obdivně sledovat, jak byly vypuštěny do světa první záběry s jejich oblíbenými knižními postavami. V nich se všichni čtyři nacházejí večer poněkud společensky unaveni a baví se o své sázce, kdy se budou v rámci boje proti krizi svlékat do naha. Na veřejnosti, mezi lidmi. Budou muset být mezi lidmi po dobu jedné minuty a nahrát se na mobil. Příspěvek byl ihned sdílen a objevil se v mnoha médiích. Komentáře nadšených čtenářů, kteří se již nemohou filmového počinu dočkat, nebraly konce.

Střípky z natáčení

Od té doby se na stránce vyskytují pravidelně fotografie a videa z natáčení, které zachycují i humorné situace. Mezi fotkami se objevilo i přání k narozeninám Patriku Hartlovi nebo kousky, kdy se režisér a autor knihy vžil do své role natolik, že se rozhodl, že bude hercům předehrávat. Na stránce se objevil i videomateriál, na kterém je nafilmováno focení filmového plakátu. Nechybí typický režisérův smích.

Autor komentuje svůj počin

Stránka pro fanoušky filmu zveřejnila i režisérský deník Patrika Hartla, ve kterém se objevují skutečně humorné záběry. V něm se režisér projektu přiznává, že kvůli točení filmu ani pořádně nejedl. O peprné výrazy není v tomto krátkém dokumentu rozhodně nouze. Režisér dokonce prozrazuje, že nyní už dochází pouze k finálním úpravám filmu, na kterém pracoval uplynulé dva roky.

Patrik Hartl dokonce prozradil, že tuto knihu původně měl v plánu napsat přímo jako scénář k filmu.