Drbárna ze ZOO: Izabela má trable s rozvodem, Viky to schytala za novou kolekci a Sid s Edem chtějí další peníze pro Ivanu

Drbárna ze ZOO: Izabela má trable s rozvodem, Viky to schytala za novou kolekci a Sid s Edem chtějí další peníze pro Ivanu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Sid je vidět, jak ráda se vrtá do života jiným lidem. Nevyšlo jí to s Mártym, který neskončil ve vězení jako vrah, tak se rozhodla změnit přístup a podporovat přítelkyni svého bratra. Ta zjistila, že vytáhnout ze starostlivé maminky Eda padesát tisíc byla hračka, a tak se snaží o další peníze.

Sidonie je asi senilní, že snachu nechá tak hloupě rozhazovat peníze, aniž by zakročila. Alice někde ztratila rozum a bojí se o syna, takže chce dát Ivaně další peníze. A potom další a další. V době, kdy energeticky náročné provozy bojují o přežití, sklárna Novotných našla zřejmě recept, jak vydělávat tolik peněz, že je mohou rozdávat. Padesát tisíc sem, padesát tisíc tam.

Jediným reálně uvažujícím člověkem v této situaci je Márty, ale nikdo ho nebere vážně. Ivana je přece tak hodná a vyloženě se brání tomu, aby jí Ed peníze dával. Nakonec si je tedy vezme, aby ho potěšila. Adam asi podstoupil lobotomii, protože nemá svůj vlastní názor a jen opakuje to, co chce Sid. Možná si oddechl, že přestala slídit v životě Mártyho a soustřeďuje se na někoho jiného. Nakonec, jeho peníze to nejsou.

Filip nadále řeší péči o Petříka a děti od Petra, aby mohla Viky tvořit své umělecké kreace. Už si bere malého i do práce, aby náhodou Viky nepřekážel.

Když je kolekce hotová, Viky dokonce připraví řízky. Sice nic k nim, ale i tak se to cení. Přece jen si její chůva nějakou odměnu zaslouží. Problém je, že okopírované modely zahraničních návrhářů úspěch nemají a zákazník hodí Viky její pracně vyrobené obrázky na hlavu. To ji samozřejmě donutí přemýšlet, zda vůbec je schopná náročnější práci zvládnout. Nestačilo by jí prodávat si svá bodíčka a občas ušít tanečnímu spolku šaty?

Filip ji uklidňuje, že ji bude milovat i v případě, že z ní nebude světově uznávaná návrhářka a ona vážně uvažuje o tom, že se zakázky zbaví. Vzápětí však dostane studenou sprchu, protože si nepřečetla smlouvu, a tak jednoduché to není.

Ale ještě větší hlupačku udělali tvůrci z Katky. Ta už je v seriálu opravdu otravná. Prodala Dominice pozemek, na kterém stojí útulek, ale evidentně nemá vůbec žádné peníze, aby dokázala zvířata přestěhovat. Město údajně útulek potřebuje, ale to ho nijak finančně nepodporuje? Katka je tak hrdá, že dokonce odmítá i náhradní pozemek od Dominiky. Děda jen sedí a kroutí hlavou. Kam tedy ta zvířata chce dát?

V pohodě jsou Fanda a Sylva. Jen Fandovi vadí, že má Sylva pořád za zadkem děti, a tak musí vymýšlet alternativu, kde si v práci také trochu užít soukromí. Škoda, že právě tuto dějovou linku tvůrci více nerozvedou a místo toho nudí diváky nějakými krádežemi vajec.

Španělský manžel od Izabely dorazil a vypadá to, že si pobyt užívá. Když zjistil, že jeho manželka podniká, chce si urvat něco pro sebe, jinak žádný rozvod nebude. Šance, že se vyskytne alespoň jeden normální pár, se tak začíná pomalu rozplývat. Výroba bonbónů je zřejmě tak lukrativní, že holky budou muset Rodriga vyplatit. A ještě horší je to, že okouzlující Španěl zjišťuje, že by se mu mohlo v Čechách dařit. Dominika mu něco dohodí.

Zdroje článku: