Diskuze

Ulice: Vanda nastartuje řetězec šílených událostí

V jedné z epizod pořadu Backstage Ulice byl hostem Jiří Černý, představitel Rosti, jenž se v nových dílech seriálu sblížil s Vandou. Zda má tento pár šanci na společnou budoucnost, je otázka. Vanda by si to zjevně přála, provede však něco, co skončí pořádným trapasem.
Zpět na celý článek

V jedné z epizod pořadu Backstage Ulice byl hostem Jiří Černý, představitel Rosti, jenž se v nových dílech seriálu sblížil s Vandou. Zda má tento pár šanci na společnou budoucnost, je otázka. Vanda by si to zjevně přála, provede však něco, co skončí pořádným trapasem.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dřív ho málem zavřeli za drogy, dnes hraje v hlavních rolích a pomáhá dětem
13.06.2025

Dřív ho málem zavřeli za drogy, dnes hraje v hlavních rolích a pomáhá dětem

Když slyším jméno Marek Taclík, vždy se mi hned v hlavě vybaví hláška z legendárního filmu Jedna ruka netleská: „Říkám normálně počkej normálně...

Ve své době jsme tento film milovali všichni. Kdo říká že ne, tak lže
15.06.2025

Ve své době jsme tento film milovali všichni. Kdo říká že ne, tak lže

Hlavní roli sotva odrostlého chlapce si tenkrát zahrál Ralph Macchio, kterému je v současnosti už jedenašedesát let. A jak je vidět, role Daniela...

Ulice: „Neskutečné, co si dovolí,“ znějí pohoršené reakce na tuhle postavu
23.06.2025

Ulice: „Neskutečné, co si dovolí,“ znějí pohoršené reakce na tuhle postavu

Michal Klíma si v nejnovějších epizodách Ulice znepřátelil další diváky, tedy za předpokladu, že vůbec ještě zbýval někdo, kdo by mu fandil. Už...

Dnes v Ulici: Gábina s Jirkou kolem sebe opatrně našlapují a Veronika žení syna
17.04.2025

Dnes v Ulici: Gábina s Jirkou kolem sebe opatrně našlapují a Veronika žení syna

Veronika se Gábině postará o velké překvapení, když tajně dochystává svatební šaty pro svou budoucí snachu Zuzanu. Alespoň je to pro ni vyrušení z...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Ulice: Pravidla jdou stranou. Soňa se nezastaví před ničím
23.05.2025

Ulice: Pravidla jdou stranou. Soňa se nezastaví před ničím

Soňa se nezastaví před ničím, když jde o budoucnost jejího syna. Rozhodně nepřipustí, aby šel pracovat v rychlém občerstvení, jak si to přeje...

Počet krav na Farmě se zvýšil, dvě přivedl hospodář
01.07.2025

Počet krav na Farmě se zvýšil, dvě přivedl hospodář

Přestože se jedna obyvatelka farmy před kamerou zaručila, že bude po králících uklízet, aby nemuseli být v ohrádce a měli volnost v celém pokoji,...

S kým žije Daniel Krejčík: S mužem, který řídí jeho život i základní školu
21.06.2025

S kým žije Daniel Krejčík: S mužem, který řídí jeho život i základní školu

Herec Daniel Krejčík, který si zahrál například v seriálu Děcko nebo v Ordinaci v růžové zahradě, se nedávno rozešel se svým přítelem Tomášem...

Dnes v Ulici: Žofka bude mít pro Anežku skvělou zprávu a Bára se zbytečně drží při zemi
18.04.2025

Dnes v Ulici: Žofka bude mít pro Anežku skvělou zprávu a Bára se zbytečně drží při zemi

Po tom všem, co v životě prožila, by se mohla Bára maličko odvázat a žít svůj život podle svých představ. Mohla by randit s Pavlem, nic neřešit a...

Tento herec dojímal celý národ, osud byl ale k němu krutý: Tragický konec dětského herce, na kterého nikdy nezapomeneme
29.04.2025

Tento herec dojímal celý národ, osud byl ale k němu krutý: Tragický konec dětského herce, na kterého nikdy nezapomeneme

Možná by měl dnes i vnoučata. Přesto ho všichni vnímáme jako roztomilého všetečku, který jako dětská hvězda nasadil laťku hodně vysoko. Dodnes tak...

Diskutujte

Nejnovější diskutované