Nejlepší scény Sexu ve městě. Co nás totálně dostalo?

Nejlepší scény Sexu ve městě. Co nás totálně dostalo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sex ve městě patří mezi kultovní seriály. Jsou tací, kteří ho znají v podstatě nazpaměť. Přesto stojí za to si ty nejlepší scény připomenout. A třeba budou inspirací pro to zhlédnout znovu celý seriál. Takže honem namíchat Cosmopolitan a jdeme na to! 

Televize má v létě tradičně okurkovou sezónu a s ničím novým nepřichází. Filmové léto může zachránit jedině občasná premiéra na Netflixu nebo HBO, případně návštěva kina. No a nebo můžeme vsadit na starou dobrou klasiku. Tady je pět nejlepších scén ze Sexu ve městě.

5. Rvačka Aidena a pana Božského

Nevěra s panem Božským Carrie málem rozbila vztah s Aidenem. Nakonec se jim podaří najít k sobě cestu zpět a Aiden dokonce překousne fakt, že se Carrie s Božským nadále přátelí. Když má Božský krizi, ve které potřebuje Carriinu radu, neosýchá se přijet za šťastným párem na chatu a to už je na Aidena moc. Ze zdánlivě nevinného chlapského driblování před chatou se strhne rvačka. Oba sokové nakonec skončí v blátě, a i když jsou pořádně umazaní, vzduch mezi nimi se konečně vyčistí.

4. Co když ty spřízněné duše jsme my?

Čtyři kamarádky mají neustálé trable v lásce a ne a ne najít toho pravého. A ono nakonec ani s tím pravým to není vždy jednoduché. I mezi kamarádkami občas dojde ke sporům, ale nakonec vždycky stojí při sobě a jsou si věrné. A tak Cahrlotte přichází se skvělou myšlenkou: „Můžeme si být navzájem spřízněnými dušemi a muži pak budou pouze ti milí chlapci, se kterými se budeme bavit.“ 

3. Miranda se vyzná Stevevovi ze své lásky na oslavě narozenin

Miranda a Steve spolu mají syna, každý žije s jiným partnerem a jsou zdánlivě šťastní. Miranda si ale postupně začne uvědomovat, že možná udělala chybu a otce svého dítěte přece jen pořád miluje. Vše vygraduje na oslavě prvních narozenin, kdy nad dortem v přístěnku Miranda vyzná Stevovi lásku. A on odpoví, že to cítí stejně! Která z žen by nechtěla slyšet Stevovo sladké „Vždycky jsi to byla ty, Mirando.“? 

V této epizodě se dočkáme ještě jednoho silného momentu  Charlotte, která se z oslavy omluvila, protože nedávno potratila a je to pro ni příliš bolestivé, nakonec zmobilizuje síly a přijde. Udělá tak první krok k tomu, aby se se svojí nelehkou situací vyrovnala jako silná žena, kterou bezpochyby je.

2. Carrie na oslavě potká Božského a jeho manželku

Vztah těch dvou krachoval hlavně na tom, že Carrie toužila po závazku, ale Božský se odmítal nechat svázat. O to větší šok pro ni je, když ho potká na oslavě s překrásnou mladou manželkou. Carrie je v šoku a uplakaná utíká na pláž, kde zvrací. I tady se ukazuje pravá síla přátelství – protože jen opravdová kamarádka je vždycky poblíž, aby vás nejen utěšila, ale pokud je to třeba, tak i podržela vlasy.

1. Carrie a Božský se konečně dávají dohromady

Na tohle jsme čekali celých šest řad, které měly celkem 94 dílů. Konečně happy end! Co na tom, že pan Božský je vlastně muž, který pořádně neví, co chce a má hrůzu ze závazků a Carrie je tak trochu hysterka, která přehnaně reaguje na většinu věcí, co Božský udělá. Co na tom, že jejich vztah plný opouštění a návratů, ubližování a nevěr dal minimálně jedné generaci dívek a žen naprosto mylnou představu o tom, jak vypadá pravá láska. 

Ve chvíli, kdy pan Božský najde Carrie v Paříži, řekne jí, že jí miluje a odveze si ji zpět do New Yorku, nezůstane jedno oko suché.