Film Deadpool 2: Myslíte si, že bude další pokračování?

Film Deadpool 2: Myslíte si, že bude další pokračování?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se filmová postava Wada Wilsona alias Deadpoola objevila v pokračování úspěšného filmu, fanoušci se ihned začali těšit na další vývoj příběhu. Zatím to ale vypadá, že trojka nebude.

Dvojka byla jízda!

Akční dobrodružná sci-fi komedie Deadpool ve svém druhém pokračování nabídla pořádnou podívanou. Jako kuchař totiž přežil téměř smrtící hovězí útok, a poté si chtěl splnit svůj velký sen o tom, že se stane nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. Zároveň se ale musí srovnat s faktem, že zcela ztratil chuť. Během příběhu bojuje s ninji i japonskou jakuzou, dokonce se vzepře i smečce sexuálně agresivních psů.

Trojka zřejmě nebude, fňuk

Ryan Reynolds si s Deadpoolem prožil vzestup své slávy. Jednička i dvojka se staly filmovými hity, a tak se dalo čekat, že si filmové studio Disney, které převzal 20th Century Fox, objedná i trojku.

Marvel se však zatím kladně o možném pokračování nevyjádřil, a kladně nevyznívají ani slova spoluautora komiksové předlohy, Roba Liefelda. Ten prozradil, že „zatímco první dva filmy se objevily krátce po sobě, nyní se nic neděje.“ Vypadá to tedy, že Marvel pokračování úspěšných filmů s přisprostlým hrdinou zatím nechystá.

Fanoušci svébytného hlavního hrdiny tak musejí počkat, než se objeví nějaká další informace. Prozatím je ticho po pěšině.