Poznali byste ho? Takhle dnes vypadá prcek Ben z Přátel a přiznává, do koho ze seriálu byl bláznivě zamilovaný

Poznali byste ho? Takhle dnes vypadá prcek Ben z Přátel a přiznává, do koho ze seriálu byl bláznivě zamilovaný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzpomínáte si na rošťáka Bena, kterého Rachel z Přátel naučila pár osvědčených triků, jimiž dokázal vytočit svého otce Rosse? Kluk už pořádně vyrostl a pokud se mu podaří dostat nějakou výraznou roli, stane se možná idolem další generace filmových fanynek.

Hercovo dětství

Pohledný kluk má za sebou už desítky rolí, za jejichž ztvárnění vděčí své babičce, která učila herectví a hrála. Cole a jeho bratr Dylan se narodili 4. 8. 1992 v Toskánsku, kde jejich američtí rodiče vyučovali ve škole. Krátce po narození se celá rodina vrátila domů do Kalifornie.

Rozjezd kariéry

Babička chlapců nelenila a začala pracovat na jejich herecké kariéře. Už v osmi měsících chlapci hráli v reklamě na toaletní papír. Byli si hodně podobní, a to jim dávalo dobrou šanci se v herectví uplatnit. Už v roce 1993 si kluci střihli roli v televizním seriálu Grace v jednom kole. Natáčení se účastnili celých 5 let a nutno dodat, že hráli jednu roli a střídali se v ní, stejně jako roli mimina Emmy v Přátelích hrála dvě děvčata – dvojčata.

V roce 2000 až 2002 si Cole, tentokrát bez bratra, zahrál Bena v nezapomenutelném seriálu Přátelé. Jak ze zákulisí proniklo, poslední rok se mu natáčelo těžce, protože byl bezmezně zamilovaný do Jennifer Aniston a celý štáb se jeho vzplanutím bavil.

Slávu v Americe mu vynesl seriál Sladký život Zacka a Codyho (2005-2008), kde hráli spolu s bratrem neposedná dvojčata, žijící v hotelu se svou matkou, která tam účinkovala jako zpěvačka. Na úspěch seriálu navazuje jeho volné pokračování Sladký život na palubě (2008-20011). Dvojčata v něm žijí na palubě výletní lodi, která dělá okružní plavbu kolem světa. Oba seriály chlapcům vynesly prestižní ceny a díky nim si mohli bratři zahrát další menší či větší seriálové role.

Studium a film

Cole vystudoval spolu s bratrem na vysoké škole obor design videoher, udělal si ještě univerzitní kurzy focení a je autorem populárního webu, který se focení věnuje.

O svoji první filmovou roli se Cole zase dělil se svým bratrem. Bylo to v roce 1999, kde si ve snímku Velký táta zahrál s Adamem Sandlerem. Ve stejném roce se oba kluci ukázali ve filmu Astronautova žena s Johnny Deppem. Další filmové příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat a filmů, kde si Cole nebo obě dvojčata zahrála, jsou už desítky.

Nezbývá než oběma chlapcům k blížícím se narozeninám popřát konečně přelomové role, které by jim vynesly pár Oskarů.