Kvůli autenticitě rolí museli tito herci drasticky hubnout nebo přibírat

Kvůli autenticitě rolí museli tito herci drasticky hubnout nebo přibírat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Deset kilo sem, deset kilo tam. Drastické diety a nebo nárazové přejídání aneb co by správný herec pro filmovou roli neudělal. Tito herci si prošli tvrdou přípravou na natáčení.

Adrien Brody - Pianista

Aby se Adrien Brody co nejvíce podobal postavě Wladyslawa Szpilmana, nadaného židovského pianisty, musel před natáčením snímku zhubnout 14 kilogramů. Později zveřejnil, jakou dodržoval životosprávu. Ke snídani snědl pouze 2 vejce, k obědu kousek kuřete a salát a k večeři si dal k salátu pro změnu rybu. Takovou drastickou dietu musel několik dní před a během natáčení držet.

Jared Leto - Zavraždění Johna Lennona a Sebevražedný oddíl

Ve filmu Zavraždění Johna Lennona ztvárnil Jared Leto hlavní roli jeho vraha, Chapmana. Ten však nebyl žádný hubeňour. Aby Jared Leto vypadal autenticky, bylo třeba aby přibral 30 kilogramů. To se mu nakonec podařilo. Prý jedl hodně zmrzliny a dokonce pil jen tak olivový olej.

Přesně opačnou přípravu si herec vyzkoušel při natáčení snímku Sebevražedný oddíl na motivy díla DC Comics. Tam ztvárnil postavu šíleného Jokera. Na rozdíl od Chapmana musel být Joker vychrtlý, musel mít úzký obličej a vytřeštěné oči. Co se týká vzhledu Jokera ve filmu, není co vytknout, s hubnutím se Jared Leto popral bravurně. Moc jsme si ale Jokera ve filmu neužili.

Tom Hanks - Trosečník

Postava, kterou Tom Hanks v tomto filmu ztvárnil, byla skoro one-man show, nebyl zde prostor pro žádné nedokonalosti. Proto musel Hanks vypadat tak, jakoby už dlouho na pustém ostrově žil. Herec musel zhubnout 25 kilogramů pomocí drastických diet.

Renée Zellweger - Deník Bridget Jones

Scéna, kdy se Bridget promenáduje se svým kulatým zadečkem v bombarďácích, je nezapomenutelná. Herečka takto oplácaná ale nikdy nebyla. Než se Renée Zellweger dostala na plac, musela nabrat 15 kilo! 

Anne Hathaway - Bídníci

Už tak štíhlá Anne musela pro ztvárnění prostitutky Fatine ze slavného románu Les Misérables omezit přísun kalorií. Za den snědla maximálně 1100 kcal, přičemž její jídelníček se skládal převážně ze samé zeleniny a bílkovin s nízkým obsahem tuku. 

A co vy? Dokázali byste rapidně změnit své tělo kvůli vysněné roli?