Přivítá Ulice brzo nový přírůstek do rodiny?

Přivítá Ulice brzo nový přírůstek do rodiny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Irena Landová jenom kvete. Dříve velmi úzkoprsá a většinou nesprávně naladěná učitelka a později i ředitelka málem roztála. Na pravidelné gynekologické prohlídce se totiž dozvěděla, že může mít děti. Doktoři jí dlouhá léta tvrdili přesný opak, a tak se nelze divit tomu, jak rychle Irena Landová teď jedná. Jde jí o všechno!

Školu svěřuje do rukou Prokopa, o kterého jednu dobu velmi stála 

Pamatujete si na dobu, kdy se Irena Landová v Ulici pokoušela o hezkého Prokopa? Nějakým pomatením mysli usoudila, že také Prokop má o ni zájem, a tak se mu vyslovila. Byl to hrozný trapas, protože Prokop Irenu okamžitě odmítl. Dá se něco takového udělat taktně? I kdyby u toho Prokop klečel a měl nasazené rukavičky, Irena by se lépe necítila. Nejhorší na celé věci byl však fakt, že do toho byla zapletená Magda.

Té se Irena jednu dobu svěřovala, a proto Magda věděla, co Irena hodlá udělat. Jaksi jí ale zapomněla říct, že s Prokopem aktuálně v posteli skotačí ona. A to byl také důvod, proč byly jednu dobu Irena s Magdou na nože. Irena se po Magdě až neprofesionálně vezla, a dokonce to málem vedlo k tomu, že Magda změnila školu. Nic z toho se však nestalo, a proto se později mohly Magda s Irenou usmířit a stát se nejlepšími kamarádkami. Opět za celou situaci mohli paradoxně chlapi. 

Jenže teď se Irena Landová nechová úplně normálně. Hormony a touha po dítěti jí zatemnily rozum. Dříve, ač v soukromí řešila ledacos, byla vždy profesionální. Ale teď s úsměvem pobíhá po chodbách a nahodile dává učitelům volno. Třeba Otíkovi, aby nezameškal první očkování svého syna. Opravdu se Irena ohledně svého odjezdu do Peru rozhodla dobře?

Přece jen školu svěřuje do rukou někoho, kdo s vedením takové instituce nemá dosud žádné zkušenosti. Navíc se jedná o Prokopa, tedy muže, ke kterému kdysi chovala velkou zášť. Jenže ono se říká, že se přes nepříjemnosti vyvíjí poměrně silná přátelství. A to je i případ Ireny a Magdy nebo Ireny a Prokopa. Jednoduše jsou teď všichni na jedné lodi, a proto si navzájem věří. 

Irena odjíždí do Peru s Radovanem, novým ředitelem Gymnázia je Prokop, Zdroj: TV Nova

Teď už jen bude stačit uklidnit Kalinu 

Z osobního hlediska udělala Irena velmi dobře, že uvedla věci do pohybu. Našla odvahu promluvit si s partnerem o dítěti a oba zjistili, že dítě chtějí. Tak nač čekat? Ireně je 42 let, a proto už nemá žádnou časovou rezervu. Buď se jí těhotenství podaří teď, anebo už nikdy.

Všichni diváci Ulice však věří, že se vše podaří, jak má, a Ulice brzo přivítá nový přírůstek do rodiny. Teď už jen bude stačit, aby někdo uklidnil profesora Kalinu. Toho totiž silně znepokojuje fakt, že školu povedou Prokop s Otíkem. Alespoň trošku mu dává spát skutečnost, že žije s bývalou ředitelkou školy. Určitě ji bude o všem informovat a potřebné kroky s ní konzultovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text