Jaké nové postavy přivítá Ulice v roce 2023? Dceru Kaštana nebo nového chlapa pro Aničku?

Jaké nové postavy přivítá Ulice v roce 2023? Dceru Kaštana nebo nového chlapa pro Aničku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak to tak v Ulici bývá, nejen na podzim se začátkem nové sezóny seriálu, ale i v novém roce scenáristé rádi děj Ulice zpestřují novými postavami. Kdo by se tak asi mohl objevit v Ulici v roce 2023? Jaká postava by mohla rozvibrovat některou dějovou linku a změnit tím směr, jakým se doposud ubírala? 

Objevit by se mohla dcera Kaštana

Otravný Kaštan už není tolik otravný, a to hlavně kvůli Michalu Klímovi, se kterým našli společnou věc. Ti dva si hodně pomáhají a nemluvíme pouze o fyzické pomoci. Jeden druhému tvoří parťáka. Díky Michalovi se Kaštan necítí tolik osaměle a Michal zase těží z rad a podpory, které mu Kaštan dává ohledně jeho Žofky. Ostatně, byl to právě Kaštan, který Žofce a Michalovi pomohl zachránit situaci, když Žofka místo na doučování byla s kamarády někde v obchoďáku. A jelikož by Kaštan vánoční svátky strávil sám, kdyby se ho Klímovi neujali, nabízí se scenáristům možnost představit divákům jeho dceru z Brna. Podle všeho je to megera, která o svého tátu nejeví žádný zájem. Co by ji asi mohlo do Ulice přivést? Že by vidina zisku z prodeje jeho obchodu? 

Scenáristé by mohli najít někoho pro Jirku Hložánka

Pokud si Jirku Hložánka nepodmaní Vendula svými vždy s láskou připravenými bagetami, mohli by se mu o slečnu postarat scenáristé. Jaká by měla být? Stejně podnikavá jako Jirka a možná trochu podobná Magdě, kterou Jirka kdysi miloval. Bylo by nejspíš zajímavé sledovat, jak dva naprosto zaneprázdnění lidé hledají čas na svůj osobní život. 

Anička by mohla potkat nového muže 

To Anička je všem novinkám otevřená, a proto se nevylučuje, že by v roce 2023 mohla potkat nového muže. Problémem možná jsou její nedostačující finance. Kdyby měla více peněz, mohla by chodit na různé kurzy. Na těch by měla větší šanci někoho potkat, ostatně právě takhle se jí to podařilo s fotografem Šimonem. 

Nová postava se může motat kolem Hermana

Nová tvář se může začít motat i kolem Jirky Hermana. Toho nejspíš i v roce 2023 bude trápit investigativní novinář Dalibor Tomášek. Ten na něj možná vyšťourá věci z minulosti, na které Herman nemusí být pyšný. Třeba se v souvislosti s tím Herman setká se svým starým známým/starou známou. 

Diváky by mohl překvapit i návrat Adriana Jastrabana. Zdroj: TV Nova

Vynořit se mohou i postavy z minulosti 

Ostatně, vynořit se mohou i některé postavy z minulosti. Že by se v Ulici znovu objevil Bedřich Liška? To je velmi nepravděpodobné vzhledem k tomu, že herec Adrian Jastraban z Ulice na vlastní žádost odcházel teprve minulý rok. Ovšem úplně vyloučeno to není vzhledem k tomu, jak se bude Franta plácat ve vztazích mezi Bárou a Skyler. Možná, aby to vyřešil, potřebuje radu svého otce. Z ukázek se můžeme těšit také na Mirka, který se před Magdou objeví s kyticí v ruce. S čím k ní asi přijde?

Zdroj článku:
  • Autorský text