Mára už všechno ví. Jak bude reagovat paní Marečková?

Mára už všechno ví. Jak bude reagovat paní Marečková?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S tématem nevěry v Ulici rozhodně není konec. Karla se posledních několik týdnů bojí, že se její románek nakonec přece jenom provalí.

Nad Karlou se stahují mračna

Chvíli to vypadalo, že se nebohý Mára nic o Karlině nevěře nedozví. Jenže v posledních týdnech začíná přituhovat a nad Karlou se stahují temná mračna. Zdánlivě vyřešené odloučení milenců dramaticky narušila Jakubova touha po pozornosti a snad i snaha dát se s Karlou opět dohromady. Vrcholným představením byla snaha o sebevraždu. Následně Jakub pokračuje sledováním Karly a obtěžováním její rodiny.

Jakub zatahuje do problémů i malého Vojtu

To, že se Jakub nenechá jen tak odbýt, dal již jasně najevo. Že do toho však bude zatahovat i děti, je už opravdu přes čáru. Tohle si rozhodně nenechá líbit ani Karla a Mára. Až se všechno dozví, může být reakce opravdu velmi bouřlivá. Jakub totiž bude nepřímo vyhrožovat tím, že Vojtu unese. Je tak nad slunce jasné, že se svými pokusy o návrat ke Karle rozhodně neskončil.

Věra Marečková by za Karlu dala ruku do ohně

Jakub se pokoušel svůj pokus o sebevraždu jasně vysvětlit. Svou obhajobu chtěl zahájit u Věry Marečkové. Té upřímně a s mírně drsným podtónem sdělil, že s Karlou měli milostný poměr. Jenže i vzhledem k předchozímu pokusu o sebevraždu a následné hospitalizaci na psychiatrii tomu Věra ani na vteřinu neuvěřila. Karlu si totiž velice oblíbila a dala by za ni ruku do ohně, protože má za to, že by rodinu nikdy ani za nic neohrozila.

Věra by o ruku přišla, kdyby ji za Karlu dala do ohně. Zdroj: TV Nova

Karle následně spadl obrovský kámen ze srdce, když jí Věrka vše řekla. Ovšem na druhou stranu to znamenalo i další výčitky svědomí a obrovský strach, co by bylo, kdyby se náhodou pravda přece jenom odhalila. Dokáže v takovém případě paní Marečková Karle odpustit? Nebo to bude znamenat katastrofu pro poklidný rodinný život a obrovské rozepře v následujících dílech? V posledních dílech je vývoj rozhodně napínavý a necháme se překvapit, co dalšího si scenáristé v Ulici připraví ohledně této dějové linky.

Jak si rodina s krizí poradí?

Karla s Márou již v minulosti dokázali ustát nepříjemné problémy, které se jim lepily na paty. Často si to sice žádalo poměrně drastické opatření, jako byl například Márův odjezd na ropnou plošinu, ale paradoxně to s celým problémem pomohlo. Jak to ale dopadne, když je vina na straně Karly, která se dříve tvářila hrozně ublíženě, že ji Mára svými podvody s nelegálním prodejem cigaret hrozně zklamal? V následujících dnech tak bude v Ulici rozhodně o pořádnou porci dramatu postaráno.

Zdroje článku: