Diskuze

Filmový kvíz: S tebou mě baví svět zná každý. Otázka je: Jak dobře? 2/3 Čechů vyhoří jak starý papír už na druhé otázce

Filmový kvíz: S tebou mě baví svět zná každý. Otázka je: Jak dobře? 2/3 Čechů vyhoří jak starý papír už na druhé otázce
Sladkou rodinnou komedii S tebou mě baví svět zná úplně každý filmový fanda. Ještě aby ne, vždyť téma pánské jízdy, kterou překazily vzdorující manželky je nejenže vtipné, ale také velmi známé hodně lidem. Znáte ale komedii natolik dobře, že vyplníte dobře všech deset otázek?
Zpět na kvíz

Sladkou rodinnou komedii S tebou mě baví svět zná úplně každý filmový fanda. Ještě aby ne, vždyť téma pánské jízdy, kterou překazily vzdorující manželky je nejenže vtipné, ale také velmi známé hodně lidem. Znáte ale komedii natolik dobře, že vyplníte dobře všech deset otázek?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Paris a Helena: Legenda, která dává naději, že existuje tak velká láska, že muž obětuje vše
07.11.2024

Paris a Helena: Legenda, která dává naději, že existuje tak velká láska, že muž obětuje vše

Nikdo neví, zda vůbec Helena Trojská žila. Jde o ikonickou postavu řecké mytologie, ale přesto láká filmaře už pěknou řadu let. Měla to být...

Filmový tip na listopad: Před deseti lety našli Anetu s třinácti bodnými ranami. Policie uzavřela případ jako sebevraždu
03.11.2024

Filmový tip na listopad: Před deseti lety našli Anetu s třinácti bodnými ranami. Policie uzavřela případ jako sebevraždu

Nejkontroverznější kriminální případ moderní historie inspiroval filmaře k vyřešení vraždy, kterou policie z nějakého důvodu řešit nechtěla. Tak...

Jitku Smutnou těší, že je v Ulici pevný vztah mezi dvěma ženami. Vandino dítě by ho ale mohlo zničit
03.12.2024

Jitku Smutnou těší, že je v Ulici pevný vztah mezi dvěma ženami. Vandino dítě by ho ale mohlo zničit

Miminko je zdrojem radosti, i když jak pro koho. Marii rozhodně nepotěšilo, když se od Jolany dozvěděla, že spolu na stará kolena budou vychovávat...

Ulice: Setkání s nemožnou Bárou Lindu nenadchlo a my se jí vůbec nedivíme
30.11.2024

Ulice: Setkání s nemožnou Bárou Lindu nenadchlo a my se jí vůbec nedivíme

„To už je lepší Iva,“ reagují diváci na Bářino chování a málokdo by asi věřil, že taková slova někdy zazní. Ale něco pravdy na nich je, Bára se...

Pravda o Bony a klid: Film, který neměl nikdy vzniknout. Jak vypadalo skutečné podsvětí v Praze 80. let
14.12.2024

Pravda o Bony a klid: Film, který neměl nikdy vzniknout. Jak vypadalo skutečné podsvětí v Praze 80. let

Pokud je film Víta Olmera svědectvím doby, už v roce 1987 napověděl, že ta nejdrsnější léta normalizace jsou pryč a vládnoucí a všemi „uctívaná“...

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Třicátnice Veronika šla hned donaha, potom se ale stáhla. Roman něco pokazil
25.08.2024

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Třicátnice Veronika šla hned donaha, potom se ale stáhla. Roman něco pokazil

Veronika Kolínská je krásná žena slovanského typu. Ženství z ní vyzařuje každým pórem její kůže a je důkazem toho, že mladá žena může být krásná i...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Dýka do srdce pro Petra a Veroniku. Jen Petr ještě netuší, kdo nabrousil ostří
12.12.2024

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Dýka do srdce pro Petra a Veroniku. Jen Petr ještě netuší, kdo nabrousil ostří

Ve vesnici se objevil neznámý muž a není jasné, zda stál u rybníka náhodou, nebo tam číhal. Jisté je, že v centru jeho zájmu byla Linda, která na...

Trocha švédského napětí na obrazovkách ČT – seriál Černá voda
03.09.2024

Trocha švédského napětí na obrazovkách ČT – seriál Černá voda

Pokud patříte k fanouškům švédských, finských nebo norských detektivek, určitě vás kromě samotného zločinu a rozdílné krajiny upoutali i trochu...

Kvíz: Film Dědečkem proti své vůli odráží odlišnost jednotlivých generací. Připomeňme si společně děj této komedie
15.08.2024

Kvíz: Film Dědečkem proti své vůli odráží odlišnost jednotlivých generací. Připomeňme si společně děj této komedie

Filmy pro pamětníky rozhodně nejsou nudné. Fanoušky komedií mohl nadchnout film Dědečkem proti své vůli, který vyšel v roce 1939 a který režíroval...

Nejočekávanější filmové tituly roku 2025 už v lednu
22.09.2024

Nejočekávanější filmové tituly roku 2025 už v lednu

Rok 2024 se může pochlubit několika docela působivými filmy, od velkých franšízových projektů, jako je Twisters a Duna: Část druhá, až po menší a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované