Výměna manželek (23): Katka si chvílemi připadala jako v hororu Ptáci a Vlaďka zmínila kruté zacházení v minulém vztahu

Výměna manželek (23): Katka si chvílemi připadala jako v hororu Ptáci a Vlaďka zmínila kruté zacházení v minulém vztahu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dnešní výměně nahlédneme do domácnosti, kde je hodně ptáků a také velice zvláštní a neobvyklý styl, jakým si Pepa s Vlaďkou domácnost zařídili. Řešit se však bude hlavně třináctiletá Míša, která je šikanovaná ve škole a nemá žádné přátele.

Vlaďka (48) žije v Kojetíně v Olomouckém kraji ve vlastním třípokojovém bytě. Vlaďka, která má 189 cm, pracuje v masně a se svou výškou už si dávno hlavu neláme. Jiné je to ale u její dcery, která zdědila postavu po matce a už tak nízké sebevědomí děvčete je ještě více zkoušeno, protože ve třinácti letech není snadné vyčnívat tak moc nad ostatní vrstevníky.

Míša, stejně jako její matka, nemá ve zvyku se parádit, a to je další věc, kvůli které nezapadá mezi své vrstevníky. Je šikovná, chytrá, příjemná, ale jiná. Kromě školy tak tráví čas doma s matkou a jejím přítelem Pepou (48), který s nimi žije asi dva roky.

Do Výměny manželek se Vlaďka přihlásila proto, aby si splnila svůj sen. Dostala se do domácnosti Kateřiny (36), která žije v Pečkách u Kolína v pronajatém bytě s Jirkou (38), dvěma dětmi z prvního manželství a s batoletem, které má s Jirkou. Vlaďka si svůj sen opravdu užila, na podnět náhradního manžela si nechala udělat nový účes a pochopila, že trocha péče by mohla inspirovat i Míšu, aby se o sebe více starala a zapadla mezi vrstevníky. Řidič Jirka byl v pohodě, a na přání náhradní manželky ji svezl v kamionu. Vzal ji také k vodě a uvařil, takže se Vlaďka tetelila blahem. Ve 48 letech navštívila poprvé fast food.

V rodině se cítila dobře, a tak se rozpovídala o svém předchozím vztahu, kdy byla manželem týraná a když už bití nabralo na síle, rozhodla se i s Míšou pro odchod a nikdy toho nelitovala. Jak sama řekla, ženy v podobné situaci by se neměly bát razantní změny a odejít.

Katka se také v Kojetíně neměla špatně, jen byla hodně zaskočená množstvím papoušků, které Vlaďčina rodina v bytě chová. I přes strach se držela statečně když ptáci poletovali po bytě a sedali si na ní.

Katka byla plná emocí a často si poplakala. Dokonce i nad Míšou, protože ji děvčete bylo líto. Jak vytušila i ona si neužila v rodině svého biologického otce nic dobrého. A tak mírumilovného Pepu jako otčíma přijala s otevřenou náručí. I on by ji rád pomohl, aby měla snadnější život a trávila čas s vrstevníky, jenže netuší jak.

Katka to vzala prakticky, vzala Míšu na nákupy, aby jí pořídila za peníze, které jí dal Pepa, nějaké módní oblečení. Pomohla jí i s novým účesem, aby se alespoň trochu vysoké dívce zvedlo sebevědomí.

Míša se řešila i na závěrečném posezení a Vlaďka slíbila, že půjde dceři příkladem a bude se o sebe trochu starat, aby se Pepovi i sobě líbila.

Zdroje článku: