Příští týden v ZOO: Karel Rokl se ocitá ve spárech Diany, Adam má tajnosti s Filipem a Sid neví, co si o tom myslet

Příští týden v ZOO: Karel Rokl se ocitá ve spárech Diany, Adam má tajnosti s Filipem a Sid neví, co si o tom myslet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Běla ještě svůj boj za šťastné manželství své dcery nevzdala. Je ale stále složitější najít způsob, jak ty dva nenápadně svést dohromady. Když do Dvora přijede na autorské čtení známý autor detektivek, nový nápad je na světě.

Všetečná Běla se při návštěvě u Marie jen tak mimochodem zmíní, zda Marie zaznamenala návštěvu známého spisovatele. Zároveň si posteskne, že to by se Karlovi určitě líbilo. Ještě chvíli se Marii věnuje a Marie nakonec uzná, že to není špatný nápad. Pověří proto Adélku, aby se pokusila lístky na autorské čtení sehnat. Marie možná ani nevěděla proč, ale na schůzku s Karlem se těšila. Jenže při setkání přišla studená sprcha. Karel jí dal košem. Bohužel už má jiný program, který nebude rušit.

Marie úkoluje Adélku, aby lístky vrátila, ale v ten okamžik se v kanceláři objevuje Jung. Jak se ukáže, je to vášnivý čtenář detektivek. Marie nakonec souhlasí, že půjde na čtení s ním. Když prochází parkem, Marie najednou pochopí, co tak neodkladného Karel měl. V parku svého manžela zahlédne ve společnosti Diany, její dcery a Stázky. Vypadají jako spokojená rodinka.

A Diana se objeví s kamarádkou i v ZOO. Marie zde od Diany zaslechne, jak konečně našla muže, na kterého se může spolehnout, a doufá, že jí to tentokrát vyjde.

Kristýna v práci
Kristýna v práci. | Zdroj: FTV Prima

Největší story se ovšem odehrává mezi Albertem a Kristýnou. Zmatený Albert si nedokáže žádným rozumným způsobem vysvětlit chování nové průvodkyně. Až najednou ho napadne hodně divoká myšlenka. Kristýnu někdo do ZOO nasadil, aby ho špehovala!

Pověří bývalou milenku Moniku, aby Kristýnu vytáhla na víno a zjistila, kdo ji do ZOO nasadil. Dokonce jí dá i peníze na útratu. Monika se pěkně opije a obdivuje Kristýnu za to, kolik toho vydrží. Albertovi nemá co říct. To Kristýna spíš vytáhla informace z opilé Moniky a o Albertovi už ví věci z minulosti. Albert jde dokonce požádat o pomoc otce, aby Kristýnu prolustroval, ale ten se mu vysměje.

Sid neujde nové přátelství Adama a Filipa. Také už něco málo ví o Adamových vizích. Obrátí se na Filipa, aby se dozvěděla více informací, ale zjišťuje, že svůj vliv na Filipa hodně přecenila. Ten je najednou Adamův nejlepší kamarád a nemá v úmyslu jeho důvěru zradit. Nakonec se přece jen něco dozví, a to přímo od Adama. Jedna jeho vize se týká i její osoby.

Do Dvora se vrací Danuše a k překvapení Viky se z Bruselu vrací i Ben a Sofie. A to na delší dobu. Bude tedy třeba pro ně najít bydlení ve Dvoře. Danuše tak nabízí Viky pomoc s juniorem, ale Viky se stejně v podnikání nedaří.

Zdroj článku:
  • autorský text