Dnes v Ulici: Marie se nechá zatáhnout do Jolanina komplotu a Bára se svěří Brunovi

Dnes v Ulici: Marie se nechá zatáhnout do Jolanina komplotu a Bára se svěří Brunovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jolana se Marii omluví a požádá ji o pomoc s rozptýlením Luďka, zatímco ona bude hledat Vandin kanadský pas. Marii nečiní žádnou radost, že se musí nechat vtáhnout do jejich spletitých lží, ale pro Jolanu to udělá. Bára se zatím potká s Brunem a promluví si s ním o Frantovi.

S pomocí Marie pátrá Jolana po dceřině pasu

Marie strávila víkend na statku a prožívala s Evženem nadšení z nových oveček. Přesto si Blanka všimla, že její máma není úplně ve své kůži. Že by se pohádala s Jolanou? V minulosti na statek vždycky před něčím takhle utíkala. Nikdo netuší, co Marii trápí doopravdy, jen Jolana, která to má vlastně na svědomí.

Marii mrzí, že jí manželka ohledně Vandy lhala. Jolana si to pochopitelně vyčítá a snaží se přijít na způsob, jak znovu vydělat peníze, aby mohly společně cestovat tak, jak si to slíbily. Zároveň však Jolana požádá Marii o pomoc s hledáním Vandina kanadského pasu. Musí to navléct tak, aby si Luděk ničeho nevšiml. Marie s tím samozřejmě nejdřív nechce nic mít. Ani omylem! Ale nakonec se nechá přesvědčit.

Zajdou k Luďkovi pod záminkou toho, že je posílá Vanda, aby na něj sem tam dohlédly a poskytly mu nějakou domácí stravu. Marie ho zaměstná řečmi o zahuštěném guláši a výtečných svatebních koláčcích, zatímco Jolana se vydá na průzkum bytu v zoufalé snaze najít dceřin pas. Při té příležitosti si všimne, že skříně doslova přetékají novým oblečením, které na sobě ještě má visačky z obchodu. Mnohé kousky si nenasytná Vanda ani nestihla obléknout. Jolana věděla, že za oblečení hodně utrácí, ale že až tolik?! Podle Marie by Vanda měla konečně dospět a své problémy začít řešit sama. Jestli se Luděk dozví, že mu lhala před oltářem, bude pořádně vytočený.

Bára vysvětlí Brunovi, proč dala Frantovi facku

Bára se v krámku náhodou potká s Brunem. Ten ji pozve na kávu. Naposledy se viděli v Coolně ten den, kdy Bára vrazila Frantovi facku a sarkasticky se mu omluvila za to, že se s ní musel ve vztahu tak dlouho nudit. Bruno by rád pochopil, jak tohle celé vlastně vzniklo, a Bára se mu svěří s tím, jak jí Skyler s gustem vmetla do tváře, že ji Franta opustil právě proto – že se s takovou slušňačkou k smrti nudil. Ani ona sama si to přitom nedokáže vysvětlit. Nesedí jí k Frantovi, že by o ní takhle mluvil. Přesto má pochybnosti a zeptá se Bruna, zda je vážně tak hodná, až je vlastně blbá. On ji ujistí, že ne, načež se ji pokusí rozptýlit a rozveselit.

Franta jenom koukal, když mu Bára jednu vlepila.
Franta jenom koukal, když mu Bára jednu vlepila. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text