Celebrity, které se celý život potýkají s nemocemi a jejich fanoušci to neví

Celebrity, které se celý život potýkají s nemocemi a jejich fanoušci to neví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Často si o slavných osobnostech myslíme, že jsou naprosto dokonalé a každá vada či nemoc se jim vyhýbá. Nasvědčuje tomu i fakt, že sociální sítě jsou plné dokonalých iluzí a o nemocech nebo problémech se zkrátka nemluví. Skutečnost je ale jiná. Podívejte se na světové celebrity a jejich choroby.

Krásná Angelina Jolie

První celebritou, u které možná nevíte, že ji trápí vážná nemoc, je Angelina Jolie. Tato hollywoodská hvězda se totiž bojí rakoviny natolik, že si dokonce nechala odoperovat obě prsa i vaječníky. Lékaři jí totiž řekli, že s největší pravděpodobností bude mít rakovinu, stejně jako většina členů její rodiny. Aby se herečka vyhnula této nemoci a brzké smrti, rozhodla se pro tuto prevenci a podstoupila operaci.

Petra Kvitová má astma

Ani české slavné tenistce Petře Kvitové se nevyhnula nemoc, která ztěžuje život stále více lidem. Petra Kvitová trpí již od dětství astmatem. Trápí ji příliš velká dušnost, sípání a kašel, a tak se sportovkyně musí často léčit a zmírňovat příznaky této chronické nemoci. Jejím obrovským pomocníkem je samozřejmě inhalátor, který vrací lidi s astma do běžného života.

Halle Berry a Nick Jonas trpí cukrovkou

Mezi slavnými celebritami najdete také mnoho těch, kteří trpí vysokou hladinou cukru v krvi. Mezi nimi je například krásná modelka a herečka Halle Berry, která dlouhé roky o své nemoci mlčela. Je silnou diabetičkou již od pubertálního věku. Stejnou nemocí trpí také Nick Jonas, manžel herečky Priyanky Chopra. Ten se potýká s cukrovkou prvního typu a zdárně se s ní dokázal naučit. O své nemoci již před lidmi normálně mluví, snaží se tím šířit větší osvětu o lidech s cukrovkou.

Sarah Hyland žije s nemocí již od dětství

Už jako malá holka slavná herečka Sarah Hyland věděla, že její život nebude úplně standardní. Herečka už dvakrát podstoupila transplantaci ledviny, z toho jednou se ledvina bohužel neuchytila. Léky a doporučené stravování, které je nutné při onemocnění ledvin, způsobilo nárůst tělesné hmotnosti, čehož si samozřejmě všimnul především bulvár. Proto herečka o svých zdravotních problémech promluvila veřejně.

Zdroj: