Irena Kristeková z Ulice slaví dnes narozeniny

Irena Kristeková z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice, který na televizní obrazovky vstoupil v roce 2005 a udržel se tam přes 17 let, není jen o hlavních postavách. Jednu z vedlejších postav hrála herečka Irena Kristeková. Říká vám její jméno něco? A víte, že herečka oslaví 3. srpna 40 let?

Irena Kristeková jako Daniela Šámalová 

Nekonečný seriál Ulice vstoupil na televizní obrazovky v roce 2005 a udržel se tam přes 17 let. To znamená, že aby byl seriál kompletní, je potřeba jej mimo hlavní postavy obohatit také o vedlejší role. Přitom některé z nich jsou natolik nepatrné, že pak mají diváci problém si na ně vzpomenout.

A to platí i pro herečku Irenu Kristekovou, která se v Ulici opravdu jen mihla, a to v souvislosti s milostným vztahem učitelky Terezy Jordánové.

Ta učila její dceru Sabinu, která však učivo flákala. Proto její chování potřebovala zkonzultovat na třídních schůzkách s rodiči, na které dorazil jen její tatínek Roman Šámal. Mezi ním a Terezou to zajiskřilo, a protože manželství Romana a Daniely bylo už téměř v troskách, nic nebránilo tomu, aby s Terezou navazoval další a další kontakty.

Nakonec to vyústilo v jejich vztah, kdy Roman Tereze pořád tvrdil, jak svou ženu Danielu už nemiluje a jak má v plánu se rozvést. Jenže rozvodovými papíry Tereze před očima nemával. 

Daniela Šámalová o svého muže zabojovala 

Daniela Šámalová nebyla žádná naivka, která by doma fňukala do polštáře. Moc dobře si byla vědoma toho, že jejich manželství prochází krizí. Avšak to, že se její manžel zakouká do někoho jiného, s tím nepočítala.

Rozhodla se však o svého muže bojovat. Začala tedy znepříjemňovat Tereze život, jak nejlépe uměla. Poštvala proti ní svou dceru Sabinu a začala Romana potřebovat téměř na vše, co se u nich doma stalo nebo pokazilo. Roman Šámal nechtěl svou rodinu úplně házet přes palubu, a proto se snažil vycházet své ženě vstříc.

To se samozřejmě neblaze podepisovalo na vztahu mezi ním a Terezou. Nebylo dne ani chvilky, kdy by Romanovi nezazvonil telefon s tím, že jeho téměř bývalá žena něco potřebuje. Tereza Jordánová začala být podrážděná a na Romana logicky i nepříjemná. A protože se Daniela Šámalová opravdu snažila, netrvalo dlouho a Roman se s Terezou rozešel. Pak se k ní znovu vrátil, ale opět to neskončilo dobře.

Jednou Daniela dokonce Romana svedla v autě. Paradoxně Roman tedy podvedl svou současnou přítelkyni Terezu se svou bývalou ženou, se kterou ještě ani neměl podepsané rozvodové papíry. Divákům bylo jasné, že tento vztah nevyjde. Ti dva šli opravdu od sebe.

Roman Šámal se vrátil zpátky k rodině, čímž skončila také dějová linka Daniely Šámalové. Později se Tereze na Romana podařilo zapomenout, a to hlavně díky tomu, že začala chodit s učitelem Davidem Kučerou, kterého si později i vzala. 

Zdroj článku:
  • autorský text