ZOO: Markéta v slzách! Petr jí utekl od oltáře

ZOO: Markéta v slzách! Petr jí utekl od oltáře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdálo se, že Markéta má vyhráno. V jedné z nejnovějších epizod seriálu Zoo, které si lze už teď pustit v online vysílání, ale zjistíme, že jisté není nikdy nic. Ačkoli nyní už to vlastně jisté je – Petr si uvědomil, že Markétu nemiluje, a nechal ji stát u oltáře.

Kudy Petr chodí, tudy páchá dobro…

Když se Petr dozvěděl, že Markétina máma na svatbě nebude, usoudil, že by to jeho snoubenku moc mrzelo. Vytratil se proto z rozlučky se svobodou o něco dříve, aby svéráznou paní Tomečkovou mohl přivézt. Otázkou však zůstává, zda tímto činem skutečně někoho potěšil. Podle Danuše je Markétina máma naprosto šílená osoba, s níž se nedá vyjít, ale jak poznamenala Ilonka, rodina má držet pohromadě. Danuše doufala, že by celou svatbu mohla svou přítomností vylepšit Viky. I Marek si myslí, že by dívka měla zabojovat o lásku k Petrovi, ale ona se zúčastnit odmítla.

Petr (herec Robert Urban), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vize nešťastné budoucnosti

Petr se krátce před samotným obřadem setkal se švagrovou Štěpánkou, sestrou své zesnulé ženy Martiny. Právě ta si všimla, že se ženich tváří poněkud utrápeně, a odvodila si, že za to mohou jeho myšlenky na první manželku. Ta by si ale jistě přála, aby byl šťastný. Není důvod zůstávat do konce života sám a Markéta se k němu koneckonců hodí. Souboj mezi srdcem a rozumem u Petra náhle přerušila Markétina opilá matka, která začala dělat pořádnou ostudu. Břéťa trefně poznamenal, že by se Petr měl připravit, protože tohle je dědičné a za pár let to bude mít doma taky.

Bohužel tě nemiluji

Danuše, Sofie a Ben nešťastně přihlíželi, jak Markéta kráčí k oltáři. Zdálo se, že už nic nedokáže odvrátit katastrofu… Když ale nevěsta řekla své ano a přišla řada na Petra, nastalo překvapivé a znepokojivé ticho. Břéťa mu pohledem nenápadně naznačil, aby odpověděl „ne“. A on to nakonec také udělal, poněvadž kdyby si teď Markétu vzal, nebylo by to z jeho strany upřímné. Omluvil se a ujistil ji, že je krásná, chytrá a úžasná, ale právě proto si zaslouží, aby ji někdo doopravdy miloval.

Danuše nestačila zírat a usměvavým dětem se zvedla nálada o sto procent. Triumfálně si spolu plácly a už ani jejich babička nedokázala skrýt úlevu. Markétina matka přerušila ticho pobaveným smíchem a prohlášením, že přesně tohle čekala. Petr vyklidil pole a Lilly se jako správná kamarádka vrhla utěšit plačící Markétu. Jakpak to asi dopadne s milionovou sázkou s Alex?

Zdroj článku:
  • autorský text