Nejžhavější filmové scény aneb které herečky se v bikinách nejspíš narodily

Nejžhavější filmové scény aneb které herečky se v bikinách nejspíš narodily
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Připomeňme si scény ze známých filmů a seriálů, které rozhodně nenechaly mužské publikum klidným. Tyhle krásné herečky ukázaly svou smyslnost a sexappeal v bikinách na filmovém plátně.

Jennifer Aniston a Brooklyn Decker – Just Go with It

V povedené komedii s Adamem Sandlerem si jistě vybavíte scénu, kdy jedou všichni na výlet a následně se ženy jdou osvěžit do vody. Nejdřív jde Brooklyn Decker, kterou už jsme předtím v bikinách ve filmu viděli. Za ní jde i Jennifer Aniston, které bylo v době natáčení filmu 42 let. Adam Sandler s Nickem Swardsonem nestačili zírat.

Halle Berry – Die Another Day

V této bondovce si po boku Pierce Brosnana zahrála Halle Berry. Část, kdy se vynoří z moře v oranžových bikinách s bílým páskem, přičemž agent Bond ji bedlivě sleduje dalekohledem, se zapsala do dějin.

Jessica Alba – Into the Blue

Někteří mohou říct, že nebýt Jessicy Alby v modrých plavečkách, jak plave v oceánu mezi korály, možná by film ani nedokoukali. A navíc toto není jediná scéna, kde ukazuje své krásné křivky.

Cameron Diaz a Demi Moore - Charlie's Angels: Full Throttle

Tady začínáme záběrem na Cameron Diaz, která na surfařském prkně sjíždí vlnu. Následně chvilku poklábosí a pak se rozběhne se svým prknem zpátky do oceánu, zatímco její kolegyně stejným způsobem k luxusnímu autu.

Angeline Jolie –  Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Ještě než se začala Angelina věnovat hlavně své rodině, proháněla se coby Lara Croft v bikinách na vodním skútru, dělala salta a bránila dobrou věc. Ani následně, když si pro svou misi oblékla místo plavek neopren, nebyl divák ošizen o pěknou podívanou.

Salma Hayek – From Dusk Till Down

I když se tato scéna neodehrává na pláži ani u bazénu, tahle exotická bohyně se zde ukazuje v rudých bikinách s hadem omotaným klem těla a tančí na živou hudbu. Velice smyslný moment povedeného akčního filmu.

Pamela Anderson - Baywatch 

Když se řekne scény v bikinách, určitě si vybavíte slavnou Pobřežní hlídku, kdy plavčice oděné do červených plavek v čele s nezapomenutelnou Pamelou běží na pomoc topícím se lidem. V neustálém běhání ve zpomalených záběrech nejspíš spočívá genialita a oblíbenost seriálu.