Seriál Anatomie života: Vrchní sestra Helena byla obviněna ze smrti jejího manžela

Seriál Anatomie života: Vrchní sestra Helena byla obviněna ze smrti jejího manžela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Helena Javorská je vrchní sestrou na urgetním příjmu a poslední dva roky neprožívala úplně šťastné období. Nekonečně dlouhou dobu čekala, až se její manžel Richard probudí z kómatu. Čím déle byl ale jeho stav stále stejný, zmínila se dceři Alici, jestli by nebylo pro všechny méně bolestivé nechat otce odejít. O tom ale Alice nechtěla nic slyšet a obvinila svou matku, že se ho chce zbavit. Toto obvinění se ještě více umocnilo po tom, co její otec zemřel.

Helena s Matym byli odhaleni

Ač to pro všechny bylo obrovské trápení, Heleně od něho značně pomohl kolega z nemocnice. Mladý ošetřovatel Maty, se kterým se potkávala hlavně na pokoji jejího manžela. Věděl, že je Helena oddaná svému muži, a že si ze všeho nejvíce přeje, aby se probudil. Když ale postupem času naděje ubývaly, rozhodl se nečekat a vyznal ji jeho náklonnost.

Helena se začala bránit náplavám nových citů a podlehla. 

Před její dcerou to chtěla utajit, ale nepovedlo se. Alice oba načapala při společné večeři v restauraci a ona získala téměř jistotu, že na náhlé smrti jejího otce nese podíl matka s jejím novým milencem. 

Žádost o otcovu exhumaci 

Alice se od matky úplně distancovala, a když se objevila u ní v nemocnici po pár dnech, co se s ní Helena snažila spojit, vyrukovala na ní s žádostí o otcovu exhumaci. Uhodila nejen na ní, ale zároveň na jejího přítele, který měl k otci neomezený přístup. 

Helenu nahlodala pochybnost, zda na obvinění Alice není špetka pravdy. Pustila se do rozhovoru s Matym a svěřila mu, co ji trápí. On se obvinění nejprve vysmál, ale v zápětí mu zatrnulo, když viděl na Heleně, jak se jí ulevilo poté, co jí sdělil, že ten den, kdy její manžel zemřel, neměl službu. 

Co nakonec exhumace odhalí a jaký to bude mít dopad na hlavní hrdiny seriálu a vzájemné vztahy? 

Rozhodně si nenechte ujít následující díl Anatomie života.