Vzpomínáte na Rudolfa Hložánka a jeho cestu seriálovou Ulicí?

Vzpomínáte na Rudolfa Hložánka a jeho cestu seriálovou Ulicí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je jedním z nejsympatičtějších českých herců současnosti a diváky si získal již několika svými filmovými i seriálovými rolemi. Václav Kopta svou dobrosrdečnou povahu propůjčil i postavě Rudlofa Hložánka v seriálu Ulice, ve kterém byl důležitým článkem v dějové lince kadeřnice Simony, se kterou nakonec vytvořili pár.       

 Invalida se srdcem na pravém místě

Postava Rudy Hložánka se v Ulici objevila přesně v čase, kdy se potýkala se samotou veselá kadeřnice Simona Pavlicová, jíž ztvárnila herečka Pavla Tomicová. S Rudou se život nikdy příliš nemazlil, a proto byl svým chováním vůči ostatním velmi spravedlivý a obětavý. Jakožto invalida, který ke svému osudovému zranění přišel při záchraně života svého kolegy, se snažil užívat si život na plno. To velmi imponovalo právě Simoně, se kterou si ihned padli do oka.

Obě sestry znáte ze seriálu Ulice, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jejich začátkům však příliš nepřál Rudůf bratr Antonín Hložánek, který na radnici svého času vyváděl různé nekalosti a mnozí občané jej v lásce příliš neměli. Poněkud divoké začátky však Simona a Rudolf zvládli, a nakonec se z nich stal jeden z nekouzelnějších párů v Ulici. Ruda si přivydělával opravou věcí, Simona se rozhodla vzít na svá bedra kadeřnictví a společně se oba podporovali. Do cesty se jim však připletlo několik klacků. I ty však společně překonali, sezdali se a našli své štěstí ve vesničce nedaleko Prahy, kde se usadili.    

Bratr, jak se patří

Ačkoli se k Rudolfovi jeho bratr Tonda mnohokrát nezachoval příliš dobře, přesto na něj nedal dopustit. Ve chvílích, kdy se k Tondovi všichni otočili zády a jeho manželství bylo na pokraji zhroucení, Ruda udělal všechno pro to, aby Tondu zachránil. A taky že se mu to podařilo. Mnoha šrámy poznamenaný vztah bratrů Hložánkových to zocelilo a po odchodu Rudy pryč z Prahy zůstali bratři stále v kontaktu.  

Miroslav Hanuš jako Tonda Hložánek nebyl ze vztahu Simony a Rudolfa nadšený, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto