Zavřou Sáru za podvody s kradenými telefony?

Zavřou Sáru za podvody s kradenými telefony?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednu dobu to vypadalo na to, že do vězení v Ulici nepůjde jen Radek Mastný, nýbrž i Sára Turková, která se namočila do obchodu s kradenými telefony. Naštěstí pro ni i její blízké jí vězení nejspíš nehrozí. Naopak jí překvapivě čeká jiný, snad lepší život po boku svého manžela Dana. 

Sára se snad už konečně poučila 

Po tom, co si chtěla sbalit pár švestek a snad odjet za Foglem, který zmizel do Španělska, to pro Sáru dopadlo více realisticky. Dan si promluvil s Bedřichem a ten mu jen potvrdil, že hádky ve vztahu se prostě dějí, ale po nich by mělo přijít usmíření. Dan přišel právě včas, aby zastihl Sáru uprostřed balení tašek. Chybělo už jen málo k tomu, aby se Sára z Danova života vypařila jako pára nad hrncem. To by jí bylo podobné.

Sára se totiž nenaučila přijímat zodpovědnost. K té ji nějakým způsobem musela dotlačit vždycky Anička, která nad ní vždycky bděla jako anděl strážný. Teď to ale konečně vypadá, že se Sára poučila. Uvědomila si, že má kolem sebe ty správné lidi. Těmi jsou Dan a také Anička. 

Na ostrov Robinsona Crusoe to pro Dana a Sáru tyto prázdniny určitě nevypadá. Všechny peníze, které během spolupráce s Ričim vydělala, musela Sára odevzdat policii. Ještě štěstí, že je neutratila dřív. To by pro ni mělo mnohem závažnější následky.

Sára chtěla vydělat na dovolenou s Danem, Zdroj: TV Nova

Sára chce začít znovu někde jinde

Po fiasku, které svou neuvážeností způsobila, se Sára nemůže Lumírovi podívat do očí. Ten jí pořádně vyčinil za to, že ho neúmyslně do celé kauzy vtáhla. Vyjádřil i obavy ohledně toho, zda chce takovou osobu, jako je Sára, dál ubytovávat v bytě nad krámkem.

Ačkoliv se Anička za Sáru zaručila, Sára nakonec usoudila, že pro všechny bude lepší, když začne někde jinde a od znova. V tomto nápadu ji naštěstí podpořil i Dan, který je pro ni pevnou kotvou v životě. Díky němu snad Sára už v životě takhle neklopýtne. 

Zdroj článku:
  • Autorský text