Druhá filmová a seriálová várka z červencové nabídky Netflixu

Druhá filmová a seriálová várka z červencové nabídky Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když vás deštivý červenec zažene pod střechu, nezoufejte. Máme přece Netflix a ten je s programovou nabídkou na červenec hodně štědrý. Pojďme se podívat, co nového už je ke zhlédnutí a co nás ještě tento měsíc čeká.

14.7. Návod na dokonalou rodinku (Kanada, 2021)

Martin Dubois je čtyřicetiletý zástupce pojišťovny a se svou manželkou a dětmi tvoří zdánlivě dokonalou rodinu. Alespoň na Instagramu. Ve skutečnosti se Martin cítí stále více nepatřičně v moderní době a ani komunikace s rodinou mu v reálu moc nejde. Když se dozví, že jeho milovaná dcera Rose, středobod jeho vesmíru, podváděla u zkoušky, a navíc má sebevražedné myšlenky, začíná si uvědomovat, že jeho rodina neodpovídá zcela obrazu, který vytvářejí.

Herecké obsazení:

Geneviève Laroche, Gilles Renaud, Louise Portal, Isabelle Guérard, Jean-Carl Boucher, Louis Morissette, Alexandre Goyette, Holden Wong, Thomas Vallières, Frank Marrs, Bianca Bellange

15.7. Tenkrát poprvé (2. série USA, 2020-?)

Po úspěšných deseti epizodách z loňského roku přichází nová řada seriálu, opět v deseti porcích. Seriál Mindy Kaling, spisovatelky, producentky a režisérky, čerpá z její osobní zkušenosti. Příběh se točí kolem Devi Vishwakumar, 15leté indicko-americké dívky ze Sherman Oaks v Los Angeles. Poté, co zemřel Devin otec, neměla to zrovna lehké. Ani první ročník a sociální zařazení mezi vrstevníky ji moc nevyšlo. Nakonec se ale rozhodla, že se stane oblíbenou, najde si přátele a bude stejně bezstarostná, jako její vrstevníci. Rodina ji to ovšem moc neusnadňuje a věci nevychází úplně podle plánů.

I přesto, že seriál je dalším v řadě, který řeší „korektním způsobem“ etnické a sexuálně odlišné postoje a nepřináší nic nového, je diváky hodnocený velmi dobře a má hodnocení 74 – 78 %.

Hrají:

Maitreyi Ramakrishnan, Lee Rodriguez, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani

21.7. Lovci Trolů: Úsvit Titánů (animovaný f. USA, 2021)

Ve videohře Dreamworks 'Trollhhunters: Rise of the Titans může Arcadia vypadat jako obyčejné město, opak je ale pravdou a film zavede diváky do prostředí plného magie. Dochází ke střetu mimozemských tvorů, včetně Trolů a čarodějů. Nyní se hrdinové z hitu Trollhunters, 3Below a Wizards spojili ve svém nejepičtějším dobrodružství, aby získali kontrolu nad magií, která je všechny spojuje.

Hlas propůjčili:

Steven Yeun, Alfred Molina, Nick Offerman, Emile Hirch, Nick Frost, Diego Luna, Kelsey Grammer, Cheryl Hines, Charlie Saxton, Lexi Medrano

23.7. Krvavě rudé nebe (akční horor, Německo / USA, 2021)

Žena se záhadnou nemocí je nucena jednat, když se skupina teroristů pokusí unést transatlantický noční let. Aby ochránila svého syna, bude muset odhalit temné tajemství a rozpoutat své vnitřní monstrum, které se snažila skrýt.

Herecké obsazení:

Graham McTavish, Dominic Purcell, Peri Baumeister, Roland Møller, Rebecca Dyson-Smith, Alexander Scheer, Leoni Brill

30.7. Poslední žoldák (akční film Francie, 2021), český dabing

Záhadný bývalý agent tajné služby se musí naléhavě vrátit do Francie, když je jeho odcizený syn falešně obviněn z obchodování se zbraněmi a drogami, ze strany vlády.

Šedesátiletý Belgičan Jean-Claude Van Damme (na úvodní fotografii) se vrací na scénu. Necháme se překvapit, jak se s věkem vypořádala tato téměř zapomenutá hvězda osmdesátých let, která konkurovala hercům zvučných jmen jako Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger. V roce 2012 se po dlouhé pauze herec objevil jako hlavní záporák po boku právě výše zmíněných herců ve snímku Expendables: Postradatelní 2. Teď dostal možnost zahrát si starostlivého otce.

Další herci:

Valérie Kaprisky, Miou-Miou, Ouidad Elma, Eric Judor, Patrick Timsit, Assa Sylla, Alban Ivanov

Zdroj: