Romantika na víkend je tu

Romantika na víkend je tu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vybrali jsme pro vás letní komedii o rodinách, které proti své vůli tráví dovolenou ve stejném apartmánu. Hrdina druhé komedie má sice před sebou jen víkend, ale věci, které prožije, rozhodně nezapomene. Do třetice se pokochejte románkem italského fešáka s kolumbijskou kráskou.

Dovolená za trest

Americká komedie přivedla před kameru potřetí hereckou dvojici Sandler – Barrymore, a přestože nejde o vrchol umělecké tvorby, komedie si vysloužila mírně nadprůměrné hodnocení a ocenění za odlehčený humor. A to je přesně to, co od rodinného filmu můžete čekat.

Sandler zde hraje Jima, ovdovělého prodavače sportovních potřeb se třemi dcerami, zatímco Barrymore se chopí role Lauren, interiérové ​​dekoratérky, která se specializuje na skříně, a rozvedené matky dvou chlapců. Ti dva se setkají na katastrofálním rande naslepo v úvodní scéně filmu, po kterém se rozhodnou, že už spolu nikdy nebudou mluvit. Zanedlouho se náhodně znovu setkají v drogerii, pak se znovu setkají díky podivné záměně kreditních karet, pak se znovu setkají v báječném letovisku v Jižní Africe a souhrou prapodivné náhody musí sdílet jedno společné apartmá.

Přes počáteční averzi Jim a Lauren postupně začínají chápat, že jsou jeden pro druhého dokonalí, zatímco obrovské společné potomstvo je rozhodně nenechá ani na chvilku v klidu. Ačkoliv některá místa ve filmu trochu drhnou, Barrymore přináší to nejlepší ze Sandlera, kdykoli dostane trochu prostoru. 

Ta druhá

(The Wrong Missy)

Komedie z produkce Adama Sandlera Happy Madison byla natočena přímo pro Netflix.

David Spade hraje Tima Morrise, bankovního manažera, který omylem pozve špatnou osobu na důležitou firemní akci na Havaji, kde se snaží zapůsobit na svého nového šéfa. Pozvánka byla jasná, musel vzít doprovod. Shoda jmen ovšem zapříčinila, že pozvání odeslal úplně jiné ženě. Timův přítel Nate řekl novému šéfovi, že Timova přítelkyně je supermodelka a hvězdná atletka. Na letišti se však objeví špatná Missy (Lauren Lapkusová), která nejenže rozhodně nevypadá jako modelka, ale její přítomnost vyústí v jednu šílenou akci za druhou.

Tim se teď musí pokusit udržet šílenou Missy pod kontrolou. 

To není snadný úkol, protože tahle Missy je dost divoká. Opíjí se, a dokonce radí novému šéfovi ohledně jeho manželství.

Už jsi byla na Měsíci?

(Sei mai stata sulla Luna?)

Italská romantická komedie představí kolumbijskou blondýnu Liz Solari a jednoho z nejopěvovanějších italských fešáku Raula Bovu.

Pod režijním vedením Pavla Genovese se otvírá příběh třicetileté Guii, která pracuje v prestižním mezinárodním módním magazínu, čeká ji úspěšná kariéra. Je zasnoubená s daňovým poradcem, který to s věrností moc nepřehání. Mladá žena zdědí v italské Puglii majetek a jede se do místa podívat. Žena, která je zvyklá žít mezi Milánem a Paříží, stále ve spěchu, najednou má možnost nahlédnout do poklidného života na venkově. A jak je už jasné, Raul Bova si zahraje opět neodolatelného hezouna, který protne krásce cestu.

Sentimentální a ironická komedie umístěná mezi městem a venkovem sice nepřináší nic nového, ale příjemné obsazení, několik komických figurek a krásné exteriéry rozhodně nejsou k zahození.

Zdroj článku: