Ordinace v růžové zahradě 2: Sandra už má Libora plné zuby

Ordinace v růžové zahradě 2: Sandra už má Libora plné zuby
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V díle 1040 s názvem „Teď jsi volná“ se zase vše komplikuje. Lucka se ještě nevzpamatovala z konfliktu Čestmíra a Martina a už má další trable, Sandra válčí s nadřízeným a osobní problémy s Liborem zasahují i do jejich práce v nemocnici.

Libor žádá odvolání Sandry z přiděleného úkolu, ale Leoš trvá na tom, že Sandru v nemocnici potřebuje nejen kvůli Hanzlovi, ale i jako zdatnou pomoc na operačním sále. A tak Sandra nakonec zůstává.

Vojta překonává jednu překážku z druhou, aby se konečně odhodlal k žádosti o ruku. Prstýnek už má připravený nějaký čas a začíná být nervózní z toho, jak mu nevychází se konečně vyslovit.

Největší trápení má ale Lucie s dětmi. Když jim oznámuje, že má vážný vztah s Martinem, starší Gita se k novince postaví velice negativně. Jako demonstraci svého vzdoru bere sestru a odchází k Aleně. Ta z rozhodnutí děvčat, usadit se u ní, dokud „máma nedostane rozum“, není zrovna nadšená. Gita ale trvá na svém a vyhrožuje, že se sestrou utečou z domu, pokud si je u sebe Alena nenechá až do okamžiku, kdy se Lucka vzdá lásky k Martinovi. Lucie je bezradná, nechce se nechat dětmi vydírat, na druhou stranu už nemá sílu na další spory.

Libor začíná Sandru šikanovat. Je naštvaný, že i přes jeho snahu Sandru postavit mimo službu, zůstává mladá policistka nadále v blízkosti Hanzla. On žárlí, přestože si to ani sám sobě nechce přiznat. Sandra už má jeho přístupu plné zuby a dává mu kopačky. V práci se ho ale bohužel tak jednoduše zbavit nedokáže.

Mezitím Babeta dává Radce rady ohledně milostných vztahů. Bohužel si na to nevybrala nejlepší domu. Podařilo se jí nezkušenou Radku přesvědčit, aby Vojtovi řekla, že nemá o svatbu zájem a že jí vyhovuje volný vztah. Ta se drží rady kolegyně a chudák Vojta tak musí na romantické večeři na poslední chvíli měnit své plány a prstýnek zůstává i nadále v krabičce. Zda se někdy mladému muži podaří konečně plán uskutečnit, je ve hvězdách. Radce se ale romantická večeře s humrem a šampaňským moc líbila.

Pod záminkou výpomoci na operačním sále přichází do nemocnice doktor Karabec, který dostal za úkol už konečně dotáhnout do konce likvidaci nepohodlného svědka Hanzla. Když mu nevyšla jeho mise při návštěvě na Hanzlově pokoji, vydává se za ním do sprchy, kde ho sestřička nechala bez dozoru. Hanzl se ale brání a Karabec utíká pryč. Bohužel si však chráněný svědek při zápase a následném pádu a bezvědomí způsobil těžká zranění a Karabec ani na minutu nezaváhal a nabídl se, že zůstane na jeho operaci. Dostává tak další příležitost, jak se nepohodlného svědka zbavit.

Zdroj:

  • autorský článek