Martin Dejdar z Ulice oslaví 11. března 57 let

Martin Dejdar z Ulice oslaví 11. března 57 let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to dávno, co Martin Dejdar v Ulici působil jako pozorný kadeřník David Brancusi, který měl velmi blízko ke kadeřnici Ingrid. Martin Dejdar už v Ulici nehraje, přesto vás může zajímat, že 11. března mu bude už 57 let.

Martin Dejdar jako pozorný kadeřník z Ulice

Prošel řadou luxusních kadeřnictví, přesto David Brancusi, kterého v Ulici zahrál Martin Dejdar, zakotvil v malém kadeřnictví v Ulici, kde pracovala také Ingrid (herečka Jana Sováková). Ingrid byla kadeřnicí a zároveň tomuto kadeřnictví šéfovala. Kadeřnictví v té době ale vlastnil podnikatel Lumír Nykl. David Brancusi měl velké zkušenosti a ruce tak pečující, že si ho oblíbily všechny ženy, které k němu chodily.

Dokonce za nim přijížděly i jeho někdejší zákaznice z velké dálky. Kromě toho, že David Brancusi uměl dobře stříhat, dával svým zákaznicím i velkou dávku své pozornosti, která pro ně byla důvodem jeho velké přitažlivosti. Uměl naslouchat a zároveň říkat vše, co chtěly jeho zákaznice slyšet. Dodával jim sebevědomí, povzbuzoval je a řešil s nimi i velmi důvěrné věci. Není divu, že do kadeřnictví k Davidovi chodili častěji, než jejich vlasy potřebovaly.

Zdenku Čistou proměnil v atraktivní dámu

Jednou z jeho zákaznic byla také sekretářka z Království hraček, která si moc nevěřila. Byla šedou myškou a David jí dokázal vdechnout šmrnc a proměnit ji v atraktivní dámu. Právě na ni Ingrid ze všech Davidových zákaznic žárlila ze všeho nejvíce. Pozornosti se Zdence Čisté opravdu dostávalo víc, než bylo obvyklé.

Jana Sováková alias Ingrid, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

David Ingrid miloval a ona jeho

Pro jeho vlastnosti si Davida zamilovala také Ingrid, která byla tou dobou po vážném úrazu na invalidním vozíku. Na zástupy jeho zákaznic nemusela vůbec žárlit, protože jejich city byly vzájemné. Přestože David rozdával svou pozornost kudy chodil, hodně jí měl také pro Ingrid. Ingrid se mu mohla svěřit úplně se vším, dokonce s ní i rehabilitoval. To, že se nakonec z invalidního vozíku dostala, bylo částečně i jeho zásluhou. David do Ingrid vléval naději. Ingrid se na něj natolik upnula, až Davida začala svou láskou dusit. Ten Ingrid miloval, avšak mnohem více si vážil své svobody. Od Ingrid nakonec utekl.

Ještě dříve, než zmizel, koupil pro Ingrid z peněz, které mu dávala za jeho služby, kadeřnictví. Tak se stala jeho majitelkou. Pak se jeho dějová linka odmlčela. Do Ulice se však vrátil znovu, a to někdy v roce 2010. Jeho kroky opět vedly do kadeřnického salonu za Ingrid. Avšak jak čas ukázal, společný život jim souzený nebyl.

Zatímco Jana Sováková (Ingrid) se v Ulici stále objevuje, pro Martina Dejdara je tento novácký seriál už minulostí. Snad jen jeho velký fanda by mohl doufat v to, že se do Ulice znovu vrátí. Po tom, co v Ulici skončilo kadeřnictví, už tam pro něj není místo. Divákům, kteří si Martina Dejdara oblíbili tak nezbývá, než sledovat jeho další projekty. A že jich není málo! 

 

Zdroje: