Work It (2020): Co si pro nás Netflix přichystal tentokrát

Work It (2020): Co si pro nás Netflix přichystal tentokrát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Novinka Work It je na Netflixu a to dokonce s českým dabingem! Tento taneční film má dobré obsazení, stojí ale za zhlédnutí nebo jde jen o ztrátu času? Vše vám prozradíme.

Work It (aneb Mákni! v české verzi) je taneční film hlavně pro teenagery, může ale samozřejmě oslovit každého. Neočekávejte od filmu žádnou hlubokou myšlenku, je to spíše taková oddychovka, vhodná když si prostě chcete odpočinout po těžkém dni a chvíli nemyslet na nic složitého. Film vám ale možná potěší hlavně svými sympatickými postavami.

Děj

Inteligentní, ale tak trochu nemotorná osmnáctiletá Quinn (Sabrina Carpenter) se chce dostat na Duke, její vysněnou školu. Chce pro to udělat všechno, a tak začne tančit, ale když ji nevezmou do školního týmu, tak s kamarádkou Jas (Liza Koshy) založí vlastní taneční tým, se kterým chtějí vyhrát soutěž Work It. Cesta bude složitá, ale s pomocí tanečníka Jakea Taylora (Jordan Fisher) nakonec najdou svou cestu.

Herci

Sabrina Carpenter je výborná herečka, zpěvačka i tanečnice. Proslavila se hlavně rolí v seriálu Riley ve velkém světě na Disney Channelu. Společně s Jordanem Fisherem jsou v hlavních rolích opravdu skvělí a celý film tak dělají mnohem lepší.

Hodnocení

Zápletka je celkem předvídatelná, to se ale u takového filmu dá očekávat. Taneční sestavy jsou dobré a hudba je moderní a celkově se k filmu hodí. To je ale spíše věc názoru. Film má sice spoustu špatných recenzích, ale neurazí a někoho nejspíš i nadchne a potěší. Opravdu se nejedná o nic složitého či hlubokého, film je ale nabitý dobrou náladou, veselou hudbou a hlavně tancem.

Netflix nás tedy překvapil především obsazením a českým dabingem, což je velké plus. Na nějaký odpočinkový rodinný filmový večer je muzikál tedy skvělou volbou.