Vydělali miliony dolarů a stejně zůstali nohama pevně na zemi. Tyto celebrity ví, že jsou také jen obyčejnými lidmi

Vydělali miliony dolarů a stejně zůstali nohama pevně na zemi. Tyto celebrity ví, že jsou také jen obyčejnými lidmi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je hodně celebrit, které se po proslavení vžily do úplně jiných sfér. Mají pocit, že jsou něco lepšího a žijí si nebeský život. Někteří prominenti ale zůstali svoji, prestiž a bohatství absolutně neovlivnilo jejich vrozené milé chování.

Jeff Goldblum

Goldblum patří mezi totální hereckou smetánku, je to jeden z mála herců, který v celé své kariéře nehrál ani jednou ve vyloženě špatném filmu. Celosvětově známým se stal díky mistrovskému dílu „Moucha“, ale kdo by neznal jeho nejspíše nejpovedenější roli sarkastického doktora Iana Malcoma z Jurského parku. Dodnes je oblíbeným hercem, a ještě nedávno se objevil například v Marvelovce.

V soukromí je velmi extravagantním člověkem. Dalo by se říct, že Goldblum je jediná osoba na celém světě, co dokáže být současně flegmatická a hyperaktivní. Co se týče komunikace a chování kolem svých fanoušků, je taktéž jedinečný. Neexistuje téma, o kterém by nemluvil, zdvořile si s každým popovídá a při autogramiádách naváže s úplně každým fanouškem oční kontakt. Goldblum je prostě člověk, se kterým bychom chtěli být přátelé.

Zdroj: Cineberg / Shutterstock

Jennifer Lawrence

Oscarová vítězka, blockbustery natáčející kráska a velmi talentovaná žena. Jennifer Lawrence by měla právo o sobě tvrdit, že patří mezi nejlepší ze své branže. To ale vůbec nemá za potřebí. Nebojí se trapasů (například její legendární zaklopýtnutí při Oscarech, o kterém ona sama pořád ráda mluví a zavzpomíná si), miluje zábavu a nebere se až moc vážně.

Dokážeme se s ní identifikovat, protože se často chová úplně stejně jako my. I ona byla strašně vystresovaná a šílená fanynka, když se setkala s hollywoodskou legendou Jackem Nicholsonem. I herečtí kolegové o ní říkají, že s ní je vždy velká sranda.

Zdroj: BAKOUNINE / Shutterstock

Will Smith

Will Smith je doslovní ukázka pojmu „Nice Guy“. S fanoušky je takřka každý den v kontaktu pomocí sociálních medií už jen jeho kanál na Youtube má několik milionů sledujících. Navíc se velmi rád postará o různá překvapení pro jeho příznivce, ať už se jedná o splnění nějakého snu či přímo setkání se s hvězdou z filmu „Muži v černém“.

Jako asi jediný rapper v textech vůbec neužívá vulgární slova či nadávky. A to může znamenat jen jednu věc: Smith je i v osobním životě rodinný typ a prostě milý člověk.

 

Zdroj: