Ulice: Jak s Karlou zamává dopis na rozloučenou? A na koho narazí osamělý Alex?

Ulice: Jak s Karlou zamává dopis na rozloučenou? A na koho narazí osamělý Alex?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co nás čeká v 4314. dílu Ulice? Útěk do školy, přípravy na první třídu i daleký odjezd, trable s láskou i bez ní, ale i zákeřný pokus o získání Karly a její napadení. Ve čtvrtečním pokračování se dozvíme, jak dramaticky se může vyvinout rozchod dvou milenců. Bude na co se dívat.

Lumírův syn Lexík jde do první třídy a do školy se moc těší. Tak moc se těší a bojí se, že zaspí, že osudné ráno vyrazí do školy pro jistotu sám. Lumír si to klade za vinu, protože strávil nečekaně noc u Kateřiny, a když ho ráno Alex sháněl, táta nikde.

Celá rodina je tak rázem v pozoru a všichni včetně Vilmy Nyklové spěchají směr škola. U vchodu však Lexíka nenacházejí. Ten si totiž mezitím, co čekal před školou, našel nového kamaráda, o kterém Nyklovi nemají tušení. Podaří se vyděšené rodině najít Lexíka v pořádku?  

Po opilecké scéně, kterou předvedl Štěpánek u Marečků doma, se Karla bála, co všechno po cestě domů Kryštofovi prozradil. Jakub si pustil pusu na špacír, ale Kryštof v tom nic podezřelého nevidí. Zato Karla se celá třese, když se manžela zeptá, jak odvoz opilého Jakuba dopadl. Kryštof jí vypráví, že mluvil hodně o ní a o dětech. Že to bez ní nezvládá a že by o děti stál. Karla sice nespí, ale jakoby se jí právě zdála noční můra, když manžela poslouchá. Tahle noční můra však s nadcházejícím ránem nekončí. Štěpánek se znovu objevuje u jejich dveří a sotva Kryštof odejde, Jakub si začne na Karlu dovolovat. Nastává tak velké drama. Jaký bude mít konec?

Blanka se připravuje na telefonát s Evženem. To je to jediné, co jí ještě zbývá zařídit. A vlastně to nejpodstatnější. Tedy kromě nových šatů, které si Blanka chce nechat narychlo ušít od Veroniky, aby se Evženovi v Austrálii nepředvedla v obnošených. Zatímco Blanka řeší už jen příjemné záležitosti, její dcera Kristýna se stále plácá v rozchodu s přítelem. Nedokáže pochopit, proč ji tak najednou vyměnil za jinou, když ještě nedávno měli společné plány. Vyzvídá proto u Adama, jestli mu Denis neřekl pravý důvod jejich rozchodu. 

V rodině Marečků je sice policistkou Karla, ale odhad na Štěpánka měla naprosto mylný. Oproti ní se Věra Marečková chytila správné stopy. Karle doma vypráví o Jakubovi, který si jí stěžoval, že má zraněnou ruku. Věra odhaduje, že mu to jistě udělal nějaký sok a že v tom jistě bude žena. A jistě ta stejná, která Jakuba trápila i před prázdninami.

Kdyby tak věděla, že se svěřuje právě této ženě. Aby toho trápení nebylo na Karlu dost, dostane se jí do ruky dopis psaný Jakubem. Málem na něj přijde i Kryštof, ale Karle se pod falešnou záminkou podaří dopis schovat. Zamčená v koupelně si poté pročítá dopis na rozloučenou… Jak poslední řádky od Jakuba s Karlou zamávají? A pohne to s ní vůbec nějak?

Zdroj článku:
  • Autorský text