Premiéry filmů se posouvají. Na které z nich si budete ještě muset počkat?

Premiéry filmů se posouvají. Na které z nich si budete ještě muset počkat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jako jedno z prvních oznámilo studio Warner Bros., že se premiéry jejich filmů posouvají. Na některé filmy si prostě budeme muset ještě počkat. Které konkrétně, a o kolik se opozdí?

Těšili jste se na Tenet? Musíte si počkat

Jestli už jste bedlivě vyhlíželi některou z premiér studia Warner Bros., musíte si ještě chvíli počkat. Snímek Tenet měl mít premiéru již během první poloviny července, ale kvůli pandemii koronaviru se snímek odsouvá o dva týdny. Premiéra je naplánovaná na 31. července.

Wonder Woman? Čekejte o chvilku dýl

I premiéra Wonder Woman se o něco opozdí. Jak studio uvedlo, premiéra je odsunuta na podzim. Konkrétně se poprvé v kinech hrdinka od DC objeví 2. října.

Godzilla vs. Kong na podzim nebude

Zatím stále nebylo jasné, kdy se objeví premiéra filmu Godzilla vs. Kong. Nakonec bylo oznámeno, že se premiéra přesouvá z letošního podzimu na květen 2021. Stále probíhají práce na postprodukci, a proto studio nechtělo riskovat, že by do premiéry nebylo vše tip ťop.

Matrix se oddálí o rok!

Čtvrtý Matrix je na tom časově zřejmě nejhůř. Je to proto, že jej pandemie viru zastihla během rozjetého natáčení. Snad již příští měsíc se filmová studia rozjedou naplno, a tak se pokračování akční série v hlavní roli s Keanu Reevesem vrátí opět na plac. Jisté ale je, že premiéru v květnu 2021, na kdy byla původně plánovaná, postprodukce nestihne. Proto filmové studio oznámilo, že se pokračování kultovního bijáku objeví v kinech až v dubnu 2022.

Tom a Jerry? V prosinci to nestihnou

Těšili jste se na hranou adaptaci věčných rivalů, kteří nevynechají jedinou možnost, aby si udělali nějakou rošťárnu? I vy si budete muset ještě chvíli počkat. Premiéra, která byla plánována na letošní prosinec, se nakonec přesouvá na březen 2021.

Kdo si počká, ten se dočká. A tak i my, filmoví nadšenci, budeme muset ještě trochu posečkat, než se dočkáme svého oblíbeného filmu. Škoda, že? Na jaký kousek jste se těšili vy?