Survivor Česko & Slovensko: Tušíte, co dělali Tomáš a Braňo, když společně „pokládali bójku do moře“?

Survivor Česko & Slovensko: Tušíte, co dělali Tomáš a Braňo, když společně „pokládali bójku do moře“?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vyřazený Tomáš byl prvním ze soutěžících, který po vyřazení zůstal v Dominikánské republice, a zatímco jen jeden z devíti přeživších soutěžících měl vyhlídku, že za hladovění a dny strávené v divočině dostane odměnu, on už měl jasno, že si může jen užívat komfortu v hotelu a výhra jeho nebude.

Podle spokojeného výrazu po návratu si ale nakonec pobyt přece jen užil. Účast v porotě a možnost ovlivnit výsledek reality show tak mohla být alespoň malá satisfakce a Tomáš měl dost času, aby posoudil, jak se kdo na ostrově choval a kdo si výhru zaslouží. Navíc mohl také využit čas k tomu, aby o svém názoru přesvědčil ostatní vyřazené hráče, kteří čekali na finále soutěže a stali se porotci.

Podle Tomášových plných tváří a spokojeného úsměvu je vidět, že se z modřin, škrábanců a prázdného žaludku zotavil velmi dobře.

Přestože na hotelu už nestrádal, jeho první telefonát z letiště, kde dostal svůj telefon, patřil domů mámě, aby mu naplnila lednici. Nejspíš mu cizokrajné delikatesy nenahradily dobré jídlo od maminky a také oblíbený krtkův dort.

Jak Tomáš prožíval běžný den na ostrově

Po probuzení se vždy musel chvíli rozkoukat, aby si uvědomil, kde je. Potom šel dle jeho slov „hodit bójku do moře“.

Potom se většinou krmil kokosem a čekal na soutěž. Sám si později uvědomil, že byla možná chyba, že se snažil odpočívat a netrávil čas tajnými hovory s ostatními. To se mu nakonec vymstilo.

Tomáš také zavzpomínal na dny, kdy už byl kmenovou radou určený do duelu, ale musel několik dnů na vyřazovací duel čekat. Označil to čekání za hodně nepříjemné, protože ani nevěděl, jak se má s ostatními hráči, kteří se ho chtějí zbavit, komunikovat.  Byl ale přesvědčený, že se z prvního duelu vrátí zpět. Což se mu nakonec povedlo.

O tom, jak ženská aliance schválně prohrála, aby do souboje o vyřazení šla Xenka, se dozvěděl až o hodně později a není to styl hry, který by on sám chtěl hrát. Na druhou stranu chápe, že jsou lidé, kteří jinak hrát neumí a berou to jako normální součást hry.

Tomáš také trochu s nadsázkou popsal dívčí alianci po sloučení, jak bylo nemožné se mezi ně dostat, protože byly pořád spolu a vlastně se i hlídaly, aby nebyla možnost některou z nich ovlivnit. Nakonec už na snahu domluvit se rezignoval.

 

Zdroj:

  • autorský článek