Jeden z mála pozitivních lidí v Ulici sotva přišel a už nás opouští. V ateliérech proběhlo dojemné loučení

Jeden z mála pozitivních lidí v Ulici sotva přišel a už nás opouští. V ateliérech proběhlo dojemné loučení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo si oblíbil příjemného a sečtělého pana Burdu, nejspíš uroní slzu při zjištění, že nová postava z Ulice zase zmizí. Nebude to hned, seriál se natáčí s dvouměsíčním předstihem. Připravme se ale na to, že dlouho si jeho společnost vychutnávat nebudeme.

Sympaťák Vilda už si v Ulici dlouho nepobude

Příchod všestranného umělce Arnošta Goldflama do nekonečného seriálu Ulice mnozí diváci ocenili, o to víc je teď zřejmě zamrzí zpráva, že herec s kolegyní Jaroslavou Obermaierovou, která v Ulici hraje jeho novou přítelkyni Vilmu Nyklovou, dotočil poslední scénu. Postřeh přinesl deník Aha! spolu s informací, že loučení v hostivařských ateliérech proběhlo v dojemném duchu.

Jakou roli bude hrát Vilmino žárlení na Vildovu sousedku?
Jakou roli bude hrát Vilmino žárlení na Vildovu sousedku? | Zdroj: TV Nova

„Bude se mi po Vildovi Burdovi stýskat, přece jen jsme se v posledních měsících vídali na place několikrát týdně,“ připustila Jaroslava Obermaierová.

Vilmin nápadník Vilda Burda se přitom objevil na scéně teprve nedávno a někteří z nás nepochybně nabyli dojmu, že už v Ulici zůstane natrvalo nebo zkrátka tak dlouho, jak to jenom půjde. Že prostě utvoří s Vilmou nerozlučný pár a ona tím pádem konečně získá spřízněnou duši do pohody i nepohody, aby nebyla pořád sama.

„Tak ho tam nemuseli vůbec dávat, když tam bude jen krátkou dobu. Myslela jsem, že budou s Vilmou, aby nebyla sama. Ach jo.“

„To je škoda, Vilda Burda je sluníčko. Herecký projev pana Goldflama mě vždy zahřeje na duši.“

„Tak to je škoda, ráda se dívám na jejich osudy a příběhy, je to oživení Ulice. Proč takhle scenáristé všechno kazí?“

Objevují se i otrávené poznámky v tom smyslu, že sympatické postavy odcházejí, zatímco např. protivná rodina Klímových stále zůstává.

Diváci spekulují, ale Vilma tajemně mlčí

Jak si určitě vzpomenete, předchozí vztahy Vilmy Nyklové skončily tragicky. První manžel a Lumírův táta zemřel, načež se provdala za lázeňského šviháka Stárka, jenž ji v podstatě využil, aby se dostal k rodinnému podniku a zavedl na náměstíčku úspěšnou pekárnu. Jistě i proto se teď Lumír vůči novému muži v mámině životě staví odměřeně a rezervovaně. Domníval se, že Vilma už si nikoho nenajde, a tak ho příchod Vildy Burdy vyděsil a zároveň v něm vzbudil podezření a žárlivost. Evidentně se už ale nebude muset obávat dlouho a patrně si oddechne, až Vilda definitivně zmizí. Jak to ale vezme Vilma?

„Myslím, že skalní diváci se koukají a spekulují, co nás potká. Ujišťují mě o tom aspoň na každém kroku. Hlavně když vyjedu třeba s Divadlem Broadway na Moravu. Dokonce mi i radili, co mám dělat. Mohla bych z fleku napovídat scenáristům,“ prozradila herečka během rozhovoru, ale o tom, co přesně se mezi Vildou a Vilmou odehraje, mluvit nesmí pod hrozbou pokuty. Koneckonců podepsala smlouvu, a tak nemůže vynášet pikantní podrobnosti. Seriál se nicméně natáčí s dvouměsíčním předstihem, což znamená, že si Vildu nejspíš ještě nějaký čas užijeme.

Zdroje článku: