Dnes v Ulici: Usmiřování v cizí ložnici a neškodné dobírání kvůli klukovi

Dnes v Ulici: Usmiřování v cizí ložnici a neškodné dobírání kvůli klukovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš a Eva se konečně udobří a dají průchod lásce na nepříliš vhodném místě – ve Frantově bytě, navíc v momentě, kdy dorazí Skyler. Mezitím se Iva pokouší z Báry vytáhnout, co si doopravdy myslí o Brunovi. Přestože se dívka vykrucuje, Iva jasně vidí, že se jí sympaťák z Coolny líbí.

Eva a Miloš si to rozdají ve Frantově posteli

Skyler se dnes vrací z Amsterodamu. František ví, že se musí co nejdříve zbavit nechtěného spolubydlícího, jinak si to u ní odskáče. Včera večer napsal Evě z Milošova telefonu zprávu, že mu chybí a že ji miluje.

Naštěstí to zabere – Eva teď Milošovi zavolá a chce se okamžitě sejít. Potkají se u Aničky, kde se konečně usmíří, a pak společně zamíří do Františkova bytu, aby si odnesli Milošovy věci. Jenomže nečekaně podlehnou vášni přímo v mladíkově ložnici. Samozřejmě se zrovna v té chvíli objeví doma Skyler, konsternovaná tím, co právě viděla. Představa, že se dva pro ni prakticky cizí lidi válejí v její posteli, jí připadá nechutná. Frantovi to ovšem nijak zvlášť nevadí.

Franta se Skyler se zase chytnou.
Franta se Skyler se zase chytnou. | Zdroj: TV Nova

Miloš a Eva se později zastaví u Aničky, aby jí poděkovali, že je k usmíření tak trochu postrčila. Miloš si nemůže vynachválit Františka, jenž mu připadá stejně úžasný jako Bedřich. Franta má k Milošovi také přátelský přístup, podle Skyler až příliš. Kéž by byl stejně vstřícný vůči jejímu projektu, do něhož se jej znovu pokusí zlanařit. Skyler prohlásí, že bakalářka k ničemu není. Důležitý je hlavně talent, který by se měl rozvíjet.

Je to, jako by říkala, že její projekt pro Frantu vlastně znamená jedinou možnou cestu, což ho naštve. Znovu se kvůli tomu pohádají.

Iva tuší, že se Báře líbí Bruno

Bára dnes pomůže mámě odnést těžkou tašku s prádlem. Při té příležitosti si udělají příjemnou procházku, během níž proberou nejžhavější novinky. Řeč tedy dojde nejen na Bářiny přijímací zkoušky ke studiu, ale také na Bruna. Ivě pochopitelně neunikne, že dcera poslední dobou chodívá často do Coolny, zřejmě zčásti kvůli němu, ačkoli to popírá. Bára je přesvědčená, že ji Bruno vnímá jenom jako kamarádku. Když se tenkrát opila a zkoušela to na něj, k ničemu se neměl. Ale to podle Ivy ještě nic neznamená. Možná jenom nechtěl zneužít situace. Každopádně je prý fešák.

Zdroj článku:
  • Autorský text