KVÍZ: Na lovu – Prohra s oblíbenou lovkyní snad ani nebolí. Přesto ji určitě rádi porazíte alespoň v našem kvízu

KVÍZ: Na lovu – Prohra s oblíbenou lovkyní snad ani nebolí. Přesto ji určitě rádi porazíte alespoň v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prohrát s lovcem před zraky diváků, to by si nepřál nikdo. Nicméně prohrát třeba právě s elegantní a milou Kvízovou dámou, to je vlastně pocta. V našem kvízu vás naštěstí žádná potupná prohra nečeká, jen porce zábavy a možná i nové poznatky.

Sluníčkem v televizní soutěži Na lovu je bezpochyby lovkyně Kvízová dáma, totiž sympatická a vždy usměvavá Dagmar Jandová. Tuhle meteoroložku mají diváci ve velké oblibě, protože je milá, příjemná a samozřejmě velmi inteligentní. Ke dni 19. dubna 2024 odehrála celkem 108 her a z toho 81 pro ni bylo vítězných, má tedy více než slušnou bilanci. Ve štvanici se jí zatím podařilo dohnat nejvíce 18 bodů.

„Kvízová dáma, krásná, chytrá, na nic si nehraje a neztrapňuje soutěžící,“ chválí ji nadšení fanoušci. 

Je krásná, sympatická, navíc mega chytrá. A její pozitivní náladu taky sem tam potřebuju.

Zkrátka, pokud člověk prohraje v boji právě s ní, tak ho to snad ani příliš nemrzí. Na ni se totiž nedá zlobit. Nicméně ani sama Dagmar Jandová samozřejmě nemá vždycky svůj den a občas se dopustí nějaké té chybičky. V otázkách, které najdete v našem kvízu, si můžete vyzkoušet, jak byste obstáli u témat, při nichž se jí dvakrát nedařilo.

Povedlo se vám odpovědět na všechno správně a pomyslně zvítězit nad populární lovkyní? Možná si rádi zkusíte také další kvízy, ve kterých můžete změřit síly s jinými lovci, třeba s Kalkulátorem nebo obávaným Vševědem.

Zdroje článku: