Kvíz: Na lovu – Utkejte se s Kalkulátorem nanečisto nebo přímo před kamerou

Kvíz: Na lovu – Utkejte se s Kalkulátorem nanečisto nebo přímo před kamerou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou otázky, na které člověk zkrátka nedokáže urychleně odpovědět, ani kdyby se rozkrájel. Platí to také pro Kalkulátora, šarmantního elegána, který navzdory občasným pochybením v Na lovu okouzluje diváky množstvím znalostí i slušivým sestřihem.

Nová sezóna populárního vědomostního pořadu Na lovu je v plném proudu a nejoblíbenější z lovců, Kalkulátor Jakub Kvášovský, do ní vkročil s novým, elegantním účesem, jak se můžete přesvědčit také v pořadu TV Nova. Se svěžím sestřihem mu jistě i samotné lovení soutěžících půjde o něco lépe. Ne že by to potřeboval, dosud odehrál 108 her a z toho celých 80 úspěšně. Neuškodí ale, když se člověk trošku přišmrncne, pravda? Během letních prázdnin svoji vizáž tolik neřešil, s opětovným začátkem natáčení však musel být jako ze škatulky. Když navíc začne Superlov, ocitá se Jakub Kvášovský v holičském křesle každý týden. O milionovou výhru v napínavém Superlovu mimochodem můžete zabojovat i vy, stačí sebrat odvahu a vyplnit castingový formulář.

Pokud ale dáváte přednost nezávaznému soutěžení v klidu u televize, zkuste si alespoň náš kvíz, který prověří, zda byste dokázali čelit právě Kalkulátorovi.

Zdolali jste úspěšně všechny otázky? Možná byste neměli váhat s přímou účastí v soutěžích Na lovu a Superlov. Zdá se, že na vyplňování zapeklitých kvízů máte opravdu talent, stejně jako naši lovci. Zoufat si ale nemusíte ani v případě, že jste se dopustili nějaké chyby, to se koneckonců stává i těm nejlepším.

Zdroje článku: