Pěkně ostrý rozjezd Výměny manželek: Petra versus Mariana, která z nich to u vás vyhraje?

Pěkně ostrý rozjezd Výměny manželek: Petra versus Mariana, která z nich to u vás vyhraje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Reality show Výměna manželek občas přinese malé překvapení, ale tentokrát začala nová série pěkně dynamicky a možná si občas i zakřičíte a zanadáváte. Nebo se budete opět divit, jak některé rodiny fungují a proč spolu vlastně ti lidé jsou a trápí se.

Třicetiletá Petra žije v pronajatém bytě uprostřed Kladna a má 2 děti. Využívá všech výhod sociálního systému, a ještě živí o rok staršího Tomáše, v současné době nezaměstnaného (asi čtyři roky, jak vyplynulo později). Petra si o sobě myslí, že je krásná a ráda své přednosti ukazuje na sociálních sítích. To trošku vadí jejímu partnerovi, který ale také tráví většinu času s telefonem v ruce. Oba už sice nejsou v pubertě, ale o tom, že by snad alespoň kvůli dětem dokázali dospět, se rozhodně mluvit nedá.

Pětatřicetiletá Mariana z vesnice Poniky u B. Bystrice má jedno dítě (13) z předchozího vztahu. Mariana je kadeřnice a žije v rodinném domku s Igorem (42), který pracuje jako svářeč. Mariana má doma malé hospodářství, protože to podle ní k životu na vesnici patří. Sama v minulosti žila s dítětem sama a z dávek, takže se dokáže vžít do situace v druhé rodině. O to více celý výměnný pobyt prožívala.

Petra nechala doma dvě malé děti (2 roky a 9 měsíců) a dalo by se předpokládat, že její největší problém bude odloučení od dcer. Ale tak to nebylo. Petra celou dobu jen řešila to, že ji bude manžel nevěrný buď s náhradní manželkou nebo s někým jiným. Její posedlost by možná vyžadovala odbornou pomoc. Petra celou dobu opakovala, že manžela zná, a proto si myslí, že využije její nepřítomnost k tomu, aby jí podváděl. Říkat třicetileté ženě, že chlap nepotřebuje mít manželku stovky kilometrů daleko, aby ji podváděl, by asi nemělo smysl.

Petra v akci, Zdroj: TV Nova

Petra v domácnosti neměla moc starostí, obstarala pár zvířat a uvařila. Svého náhradního manžela zasypala informacemi, které nejspíš šokovaly nejen jeho, ale i diváky. Petra prodávala svoje vajíčka, aby do domácnosti přinesla ještě nějaké peníze navíc. Celou proceduru popisovala jako velice náročnou a vysilující, protože musela brát nějaké hormony a po odběru chvíli trvalo, než se její organismus vrátil do normálu. Ještě více šokující však bylo zjištění Mariany v druhé domácnosti, když na povrch začalo vyplývat, jak dvojice v Kladně vlastně žije.

Mariana skočila rovnýma nohama do domácnosti, kde byly dvě malé děti a byl to pro ni docela náročný pobyt. Přestože doma ráda uklízí, tady se rozhodla naplno věnovat především dětem. Její náhradní nezaměstnaný manžel předstíral, že chodí na brigády. Domů ale podle Petry žádné peníze nenosí, ale už k obědu vyžaduje pivo.

Tomáš si stěžoval, že od náhradní manželky nemá dokonalý servis, nevyvařuje mu a neobskakuje ho, jak je zvyklý od Petry. Většinu času trávil s telefonem. Jak Mariana zjistila, rodina nemá moc peněz, v domácnosti je jedno prostěradlo na postel, žádné čistící prostředky a s úklidem se Petra také moc nepředvedla. Přece jen ty sociální sítě zaberou hodně času.

Mariana má ráda pořádek, Zdroj: TV Nova

Jak se jí Tomáš pochlubil, Petra na sobě ale nešetří a nechává si prodlužovat vlasy, dělat nehty, a klidně si kupuje dva telefony měsíčně, protože ten koupený vždy vrátí nebo prodá a koupí si lepší. Když Mariana zjistila, že už měli pro děti 16 kočárků, tak nemohla popadnout dech. Nezaměstnanému Tomáši to přišlo normální. Přece chce dopřát své ženě a dětem to nejlepší! Sice nic nevydělává, nemá ani podporu a paušál na telefon mu platí manželka, ale je takový dobrák, že chce ženě dopřát to nejlepší.

Mariana dospěla k názoru, že Petru zajímá jen Petra a Tomáše jen Tomáš. Děti jim slouží jen k tomu, aby je nastrojili a vyfotili na sociální sítě.

Po týdnu, když došlo ke změně režimu, si Petra vzala do hlavy, že jestli nechá svého manžela (takový poklad) ještě den bez dozoru, tak už ji určitě nebude chtít a nechá si náhradní manželku nebo nějakou jinou ženu ze sousedství a požádala o ukončení výměny. To Tomáše trochu naštvalo. Nezajímalo ho, proč jeho žena spěchá domů, ale že přijdou o slíbenou tučnou odměnu.

Při debatě mezi páry se toho moc neřešilo. Petra se cítila dotčená, když ji Mariana řekla svůj názor na její domácnost a vysvětlila ji také, že je to její chyba, že nechá Tomáše celé dny jen s telefonem. Tomáš se cítil dotčený, že mu Mariana nevyvařovala. Od toho tam přece byla. Igor si o všem myslel své.

Petra se chtěla předvést, tak začala mluvit o tom, že muže opustí, ale nejspíš si ještě koupí pár telefonů.

Marika a Igor se zase rozhodli, že je na čase, aby si pořídili společné dítě. Tak hodně štěstí.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek