Ordinace: Vilík dělá Evě scény, pronásleduje ji také na dámských zkrášlovacích jízdách

Ordinace: Vilík dělá Evě scény, pronásleduje ji také na dámských zkrášlovacích jízdách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Určitá míra žárlivosti je zajisté přirozená a naprosto zdravá. Pokud si muž, jako je Vilík, najde krásnou ženu, jakou Eva zajisté je, platí to dvojnásob. 

Vilíka jsme v seriálu Ordinace v růžové zahradě začali potkávat už dávno. Jednalo se o velmi sympatického a hodného muže, který by pro své přátele udělal cokoli. Vždy byl nápomocný a veselý a pro mnoho lidí byl skvělým a věrným kamarádem. Se vztahy a ženami na tom byl ale o poznání hůř.

Poprvé se zamiloval do vrchní sestry Květy. Cestu si k sobě hledali dlouho a Květa začala Vilíka vnímat především jako skvělého kamaráda, který jí byl oporou v těžkých chvílích. V tu dobu už ale Květu miloval a zamiloval si také její dceru Františku.

Nakonec se přece jen zamilovala i Květa do Vilíka, a my jsme tak mohli pozorovat nádherný vztah této krásné rodiny. Vilík s Květou i malou Františkou se odstěhovali do ciziny a měli spolu žít až do smrti. 

To se ale nestalo a na začátku nové sezóny, kterou mohou diváci sledovat pouze na Voyo, se Vilík vrátil do Ordinace. Bez nálady, bez radosti, bez Květy i bez Františky. Idylku tohoto jinak šťastného páru pokazila nevěra. Květa se zamilovala jinde a od Vilíka odešla.

Nebo spíš donutila Vilíka odejít od ní. To byla pro něj samozřejmě velká rána a s rozchodem se vyrovnával špatně. Naštěstí to netrvalo dlouho a po návratu do Ordinace si velmi rychle vyhlídl nový objekt zájmu. A pro velký úspěch se zakoukal opět do nové vrchní sestry. 

Eva Kalinová nově nastoupila do Kamenické nemocnice spolu se svým manželem, všem dobře známým doktorem, Jáchymem Kalinou. Eva je nádherná mladá sestra, která svého manžela milovala a plánovala s ním krásnou společnou budoucnost.

Společně s Petrem Rychlým, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jáchym se ale příliš nezměnil a jeho srdce bylo stále dostatečně velké na to, aby se do něj vešlo více žen. A právě toho využil Vilík a dal se na dráhu dobrého kamaráda, který Evu před Jáchymem ochraňoval. Ta se nakonec do Vilíka zamilovala a začali spolu chodit. 

S Jáchymem je ale Eva stále v kontaktu. Nejenže spolu pracují, ale Jáchym také pomáhal dohodit ženu Bobovi, který se Evě a Vilíkovi tak trochu pověsil na krk. Eva tak s Jáchymem trávila poměrně hodně času, což se samozřejmě Vilíkovi nelíbí.

Probouzí to v něm staré rány a vzpomínky na jinou nevěrnou vrchní sestru. Vzal to ale opět za špatný konec a nejenže Evě dělá scény, ale pronásleduje ji také na dámských zkrášlovacích jízdách proto, aby se ujistil, že není na skleničce s Kalinou. 

Je sice pochopitelné, že se Vilík bojí, aby o svou krásnou Evu nepřišel, ale Vilíku, tudy cesta nevede. Pokud bude pokračovat i nadále takovým tempem, urputností a podezíráním, můžeme se nejspíš brzo těšit na další dramatický seriálový rozchod. Otázkou také zůstává, jak této vyhrocené situace využije Kalina. Pokusí se přihodit polínko do ohně a získat svou ženu zpět? 

Zdroj článku:
  • Autorský text