Love story z Ordinace: Eva Kalinová spřádá důmyslnou lest, aby si konečně s Vilíkem užila

Love story z Ordinace: Eva Kalinová spřádá důmyslnou lest, aby si konečně s Vilíkem užila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Kalinová nastoupila do kamenické nemocnice spolu v manželem Jáchymem, a přestože místo vrchní sestry získala kvůli svým schopnostem, její podřízení si to nemysleli a moc srdečné přivítání ji nečekalo. Ale svou milou a upřímnou povahou si nakonec respekt v práci získala.

Horší to bylo se vztahem s manželem. Eva Jáchyma slepě milovala a náznaky, že něco není v pořádku, ignorovala v duchu hesla, že problém, který neuvidí, přece neexistuje.

Brouček, Eva a Jáchym, zdroj. TV Nova

Jenže do života se jí připletl zdravotník Brouček, toho času opuštěný a v lásce zklamaný, který se do Evy bezhlavě zamiloval. Brouček se snažil s Evou sblížit a byl smířený s tím, že je vdaná za doktora a pro něj tedy nedostupná. Jenže stále více mu vadilo, co už v nemocnici věděl každý kromě Evy. Jáchym se sice oženil, ale své zvyky ve vztahu k ženám rozhodně nezměnil. Zapletl se s mladou medičkou a nezůstalo jen u ní.

Cesta Vilíka do Evina srdce byla klikatá a pro něj dost bolestivá, ale nakonec se svého vítězství dočkal a už mu nic nestojí v cestě, aby si novou lásku, v kterou ani nedoufal, mohl užívat plnými doušky. Tedy malá překážka se přece jen vyskytla. Boban Švarc!

Užvaněný doktor, který milenecky vztah Vilíka a Evy bere i jako svou pomstu namyšlenému Kalinovi, se nějak moc vžil do role „nerozlučného kamaráda“ milenecké dvojice, a tak Eva musí snášet Švarcovu přítomnost vždy, když se jí podaří si sladit volno s Vilíkem a místo krásného bláznění a poznávání se s novým partnerem má za patami Bobana. Ten své slídění už dopracoval k dokonalosti a dvojice není schopná se ho zbavit.

Když dostal Vilík bojový úkol, aby s Bobanem promluvil, nějak se k tomu nedostal a kamarádovi nedokázal říct, že děla křena. Rozlícená Eva se tedy rozhodla, že sjedná nápravu sama, aby si už taky s novým partnerem mohla trochu užívat. Jenže ve stejný okamžik jí vlezlý doktor sehnal fyzioterapeuta, který ji během chvíle dokázal zbavit zablokovaného krku, jenž ji už chvíli trápil, a tak ani Eva nebyla tak bezcitná, aby šla s pravdou ven.

Eva logicky a správně usoudila, že jí štěstí pokvete pouze v případě, že Bobana zaměstnají. Vilík se jí sice vysměje, že je na nějaké koníčky Švarc líný a jeho ideální zábavou je sedět u televize s basou piv a cpát se klobásami, Eva má ale v plánu něco jiného. Boban potřebuje ženskou! A přece nemůže být nemožné najít pro doktora, který je slovy Evy vtipný (docela) a inteligentní (docela) nějakou ženskou.

O uskutečnění plánu je Vilík na pochybách, ale Eva na rozdíl od něj zná moderní způsoby seznamování, a tak se jí vybaví seznamka, kde stačí vyplnit dotazník o svých vlastnostech a umělá inteligence už dokáže najít vhodný protějšek. To je přesně to, co musí zabrat!

O tom, jak bude Eva úspěšná se svým nápadem, se brzy přesvědčíme.

Zdroj článku:
  • autorský článek