Eva Burešová se rozhodně v novém domově na venkově nenudí a své fanynky si stále hýčká. V diáři zavzpomínala i na Viky

Eva Burešová se rozhodně v novém domově na venkově nenudí a své fanynky si stále hýčká. V diáři zavzpomínala i na Viky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová si doma užila šestinedělí a zabydlela novou domácnost. Teď už je jí zase všude plno. Po videoklipu a autogramiádě teď představila třetí diář, který vytvořila pro své fanynky, které ji mají rády nejen jako Viky v seriálu ZOO, ale i jako ženu a matku.

Třetí diář má název 3. kousek ZE(MĚ) 2023

Populární seriálová herečka a zpěvačka Eva Burešová přináší ženám diář plný pozitivní energie, optimistických myšlenek a povzbuzujícího čtení. V posledním tvůrčím počinu je celá řada dosud nepublikovaných fotografií ze soukromé sbírky autorky, screenshoty zpráv, které ji potěšily a ráda si je uchovala, a samozřejmě nechybí ani střípky ze známých seriálů, které Evu proslavily. Ten poslední je samozřejmě ZOO, který představitelka hlavní postavy musela opustit kvůli mateřským povinnostem a všichni doufají, že se po čase do děje zase vrátí.

Určitě zábavnou novinkou budou QR kódy, které ukrývají malé poklady a čtenářkám se budou postupně odkrývat.

Příští rok bude Evě 30 let, což je pro ženu dost zásadní věk, kdy tak trochu bilancuje. Pro Super.cz uvedla, že ještě netuší, jak významné výročí oslaví, ale protože na dovolenou v zahraničí to kvůli miminku asi nebude, chtěla by spojit svůj velký den se svými fanoušky a uspořádat nějaký velký koncert.

Bez nadsázky se dá říct, že se Evě poslední roky daří a určitě zaslouženě, protože se prosadila sama. Může tak být pro dívky a mladé ženy inspirací, a právě pro ně je nový diář hlavně určený. Eva se při tvorbě diáře řídí tím, co by sama v tomto věku v diáři potřebovala, a protože v době, kdy dospívala, takové možnosti neměla, tak se rozhodla tento chybějící produkt na trh dodat.

Zakládá si na tom, že každý ze tří diářů je jiný, fotky jsou originální a do toho posledního zařadila také zprávy, které si vyměňovala s Přemkem Forejtem, otcem svého druhého dítěte.

Jak uvedla pro Super.cz:

„Já myslím, že každá zpráva, která vyjadřuje lásku a podporu, je krásná a já si většinu těchto zpráv schovávám,“

červenala se úspěšná herečka a zpěvačka.

Zdroje článku:
  • press kit TV Proma,
  • Super.cz,
  • autorský článek