Kultovní postavy z 80. let se vrátí v novém filmu, Netflix se stane novým domovem pro hrdiny našeho dětství

Kultovní postavy z 80. let se vrátí v novém filmu, Netflix se stane novým domovem pro hrdiny našeho dětství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po třech animovaných sériích a několika filmech se nyní postará Netflix o nová dobrodružství hrdinů, padouchů a kultovních postav kolem svalnatého He-Mana. Nový akční film Masters Of The Universe má přilákat nové i staré fanoušky k Netflixu.

Z kina na Netflix

Není žádným překvapením, že se chystá nový film Masters Of The Universe. Vzhledem k tomu, že fantasy franšíza, jež má své kořeny v akčních figurkách z 80. let, má dnes absolutní kultovní status. A i když v posledních letech bylo problémem natočit nový film, nyní se zdá, že se konečně nějaké novinky dočkáme – díky Netflixu.

Masters Of The Universe se přesouvá výhradně na Netflix (mimo Číny, tam má produkční firma Sony práva na film, protože tam neexistuje Netflix). Ale nejen film byl oznámen, známe i nového herce v hlavní roli: Kyle Allen, známý ze Spielbergova West Side Story a seriálu American Horror Story bude novým He-Manem.

Netflix novou kolébkou pro He-Mana

Není náhodou, že Netflix přebírá film Masters Of The Universe. Streamovací služba již nějakou dobu udržuje franšízu naživu pomocí nových animovaných seriálů z vesmíru He-Mana. Najdeme tu třeba dětský seriál He-man a vládci vesmíru anebo animovanou fantasy Vládci vesmíru odhaleni.

Nyní se tedy přidá nová edice s opravdickými herci – kdy přesně je ale stále nejasné. Podle nejnovějších zpráv se jeví rok 2023 jako realistické datum vydání. O režii se postarají Aaron a Adam Nee.

 

Zdroj: